Popaj na steroidima: Prvo se NAPUMPAO injekcijama, pa sada zbog ovoga proklinje dan kada se rodio (FOTO)

Omiljeni crtać može nikad skuplje da ga košta u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ruki_bazuki_official

Bivši vojnik Kiril Terešin (24) ubrizgao je sebi pre četiri godine tolike količine steroida da su ga s pravom vrlo brzo svi prozvali Popaj, što mu je i bio cilj.

Oduvek je želeo da ima najveće mišiće u kraju, iako sam po sebi nikada nije bio toliko jak. Međutim, zbog neverovatne količine steroida Kiril je sada na korak od toga da izgubi obe ruke.

Pre početka epidemije koronavirusa obavio je samo jednu od nekoliko operacija koliko ga je čekalo, ali se sve odlagalo do danas.

“Sam sam kriv. Sa 20 godina želeo sam da budem poput Popaja, da me svi vole, da me žene žele i jure. Sada plaćam najvišu cenu za to. Noću od bolova ne mogu da spavam, na rukama kao da su mi okačena dva neverovatno teška tega. Sve je postalo kao noćna mora”, kaže Terešin.

Dok priznaje da se ne bi opametio da prethodno nije osetio užasne bolove, Popaj naglašava da mu je sada svejedno kako će u budućnosti da izgleda, samo da sačuva ruke.

U martu se nada da će konačno obaviti dve najvažnije operacije i to kod Alane Mamajeve (33) poznate doktorke zadužene za otklanjanje implanata i drugih anomalija na telu, prouzrokovanih “pumpanjem” i injekcijama.

Potrošila 15 MILIONA dinara državne pomoći na šoping! Otkrili je, pa je čeka brutalna kazna



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar