Predsednik Vučić otkrio koji automobil vozi: Mnogi će se iznenaditi (FOTO)

Vučić je koristi automobil koji čak nije ni na njegovo ime

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je otkrio koji automobil vozi.

Kako to obično biva sa predsednicima i onima na vlasti javnost je odmah pomislila da je reč o nekom skupocenom automobilu, a ako bismo bili vođeni logikom predsednik zasigurno vozi neki audi, bmw, mercedes ili pak porše ili majbah. Poznavaoci automobila i skupocenih “mašina” dodali bi da tu mora da se nađu i zatamnjena stakla, blindirana karoserija, ali i kožna sedišta. To je ono što svako zamišlja da ljudi sa vlasti voze, a šta to vozi predsednik Srbije?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vučić je rekao da vozi jedan skroman automobil i da čak nije ni njegov stvarno.

“Nisam ništa bogatiji od kada sam došao na vlast, nemam čak ni skup automobil, niti imam Majbaha ili BMW, kao što neki iz opozicije imaju. Nemam šta da krijem, imam samo škodu iz 2010. godine i to na bratovo ime, nije ni moja. Neka kažu da vodim lošu politiku, ali ne mogu da mi kažu da nisam vredan i da se napredak ne vidi. Radim svaki dan za Srbiju. Nijedna ta priča nije tačna, sve vreme su to radili ne zato što ih on zanima, već zato što znaju da mene to teško pogađa i žele da me psihološki destabilizuju da bi rekli da, ako nisam u stanju da zaštitim svoju porodicu, koga onda mogu”, rekao je Vučić.

Foto: Printscreen/youtube

Predsednik Srbije privatno vozi “škodu oktaviu” proizvedenu 2010. godine crne boje, a neretko ga možemo videti da se škodom vozi i poslovno, ali modelom “superb”. Poznato je i da predsednik Srbije voli da “ukrade” svom obezbeđenju i vozaču auto i da ih sve provoza upravo on putevima Srbije. Iako nema toliko vremena, oduvek je isticao da uživa u vožnji svoje “škode”, kao i da mu nedostaje da upravo svojim privatnim auto ide negde.

PRIZNALA i Bojana Maljević! Vučić je uradio sa vakcinama ono što NIKO u regionu nije



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Prosecan automobil koji moze da ima i obican covek a za razliku od Vucica Dzilas vozi skupoceni dzip a verovatno osim njega ima jos dvoje troje kola a stekao ih je na grbaci naroda.

    Odgovori

Ostavite komentar