Maksimalna dozvoljena kazna: Bivša NFL zvezda zbog silovanja ide na robiju (FOTO)

Tokom deset sezona zaradio je više od 40 miliona dolara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia.rs

Bivši NFL igrač Kelen Vinslou II osuđen je na 14 godina zatvora. Vinslou je svojevremeno bio najplaćeniji tajt-end u NFL ligi. On je tokom deset sezona u ligi zaradio više od 40 miliona dolara, pre povlačenja 2013.

“Moj advokat me je savetovao da sada ne govorim, ali planiram u budućnosti da ispričam svoju stran priče”, rekao je Vinslou tokom izricanja presude.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vinslou je na teret stavljeno pet silovanja, a prvo je izvršio davne 2003. godine, kada je imao samo 19 godina. Njegovi zločini su se nastavili, sve do 2019. godine, kada je uhapšen i optužen za silovanja. Kazna od 14 godina je maksimalna dozvoljena prema sporazumu priznanja krivice.

“On može biti opisan sa samo dve reči, a Kevin Vinslou je upravo to. On je seksualni predator, lovi ranjive žrtve i vrlo je drzak u načinu na koji vrši svoje zločine. Zbog toga, optuženi će dobiti 14 godina zatvora”, saopštio je svoju presudu sudija Blejn Boumen iz Vrhovnog suda Okruga San Dijego.

Kao jednog od najtalentovanijih igrača na draftu, Klivlend ga je 2004. godine uzeo sa šestog mesta prve runde. Izabran je za Pro-boul 2017, a u NFL karijri je skupio 5.236 jardi iz 469 hvatanja i postigao 25 tačdauna.

Pljačka koju će Velika Britanija zauvek pamtiti: MMA borac ušao u istoriju kao jedan od najvećih lopova!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar