SVE PRŠTI OD LUKSUZA

Kon vozi auto od 3.000 evra: CENA Nestorovićevog će vas šokirati – a tek DVORAC u kom živi (FOTO+VIDEO)

Doktori su imali brojna neslaganja, a evo šta voze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U sinoćnoj emisiji “Paparaco lov” gledaoci su mogli da vide kakav automobil vozi epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon. Neke je iznenadilo da je njegova “mašina” zapravo beli automobil marke “Dačia Sandero”, čija se cena u zavisnosti od godišta kreće od 3.000 do 6.000 evra.

Za razliku od njega, pulmolog dr Branimir Nestorović, koji je sa Konom imao brojna neslaganja dok je bio član Kriznog štaba, vozi “Mazdu cx-5”, upečatljivog i luksuznog dizajna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dr Nestorović bez dlake na jeziku, otkrio SVE o Danici Grujičić: Nikako se ne slažu oko DROGE 

Nova “Mazda cx 5” na zvaničnom sajtu u ovom trenutku košta oko 23.900 evra, ali nije poznato da li je Nestorović pazario novi ili polovan automobil ove marke.

Takođe, pulmolog živi u Obrenovcu, u višespratnoj kući koja ima nekoliko stotina kvadrata. Neki mediji ovu kuću porede sa dvorcem, a doktor ima i veliko dvorište.

S druge strane, za dr Kona se pričalo kako je dobio stan u Beogradu na vodi, ali je usnimljen nakon gostovanja u emisiji kako se vozi taksijem do svog stana u centru Beograda u kojem je rođen i u kojem je odrastao.

Doktor Nestorović ŠOKIRAO: Organizam voli da budemo DEBELI, jednu stvar obavezno uradite nakon jela 

Šta vi mislite, ko vozi bolji automobil? Pišite nam u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (30)

  1. Kakve veze ima tip auta, to je stvar ličnog izbora.Pitanje vam nije na mestu....Svakako , ja sam za dr.Nestorovića, jer nije radioaktivan kao dr.Kon.Pored znanja, stručnosti, veoma je bitan pristup, način na koji pričate o ozbiljnim stvarima.Mračenjem (dr Kon)ubijate volju za životom, nikako ne pomažete ,bez obzira na ozbiljnost situacije. Bravo za dr.Nestrorovića, primer za svakog studenta medicine!!!!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar