Nova normalnost: Stali pred ogledalo i uslikali ono što je ZAISTA obeležilo 12 KORONA meseci

Od ovoga se ne može pobeći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/chloe_xandria

Ogromna većina stanovnika naše drage planete Zemlje od prošlog marta do danas imala je ili možda još ima problem sa viškom kilograma.

Gotovo da nema osobe koja se od prvog karantina do danas nije ugojila makar jedan kilogram. Neki su uspeli da brzo sve skinu, pa čak i poprave figuru, ali je daleko veći broj onih koji su u poslednjih nekoliko meseci morali da u prodavnicama kupuju novu garderobu za one punije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Kloi Ksandrija je postala neverovatno popularna na Instagramu tokom epidemije koronavirusa jer je bez ikakvog blama pokazala koliko se ugojila.

Kako je reč o veoma lepoj i zgodnoj influenserki, njen opušten stav po pitanju gojaznosti dodatno je pomogao mnogima koji su se u 2020. suočili sa “novom normalnošću”, kako se ovo sve danas naziva.

Aleks je pokazao drugačije efekte epidemije na svom telu, Foto: TikTok/AlexNieberlein

I Alek Niberlajn ponosno je pokazao “pivski” stomak za koji je rekao da veze nema sa ispijanjem alkohola već samo sa predugim sedenjem u četiri zida.

TikTokerka pod nadimkom Meazyc333 naglasila je da je celog života bila manekenski građena a da sada ima ozbiljan stomak, kao da je u drugom stanju.

Nova normalnost na delu, Foto: TikTok/meazyc333

Dileme nema – ili ćemo da pronađemo način da što pre skinemo sve kilograme koje smo nabacili u 12 meseci korone, ili ćemo se pomiriti sa “novom normalom”.

Transformacija godine: Očajna devojka smršala 60 kilograma za 12 meseci, evo kako danas izgleda! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar