Imam 44 godine, moj dečko je 20 godina mlađi: On je vatren u krevetu, ali jednu stvar NE ŽELI da mi uradi

Razlika u godinama se pretvara u sve veći problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Luis Louro / Alamy / Profimedia

Razlika u godinama, naročito ako je velika, može da predstavlja veliki problem u vezi.

“Ja imam 44, a moj dečko 24 godine. Upoznali smo se pre 12 meseci preko onlajn dejting sajta, i nakon nekoliko meseci razmenjivanja poruka, konačno smo se videli uživo i počeli smo da izlazimo”, počinje Britanka svoju priču i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Među nama je odmah nešto “kliknulo” i imala sam utisak da se poznajemo ceo život. Imamo mnogo zajedničkih stvari, i veoma smo zaljubljeni”.

Seks je neverovatan i on je živa vatra u krevetu. Ispunjava mi sve želje, i boljeg ljubavnika nisam mogla ni da poželim. Međutim, naše porodice i prijatelji ne žele da nas prihvate kao par. Nazivaju me kuguarkom i vređaju na razne načine”, kaže žena.

Foto: Freepik/ halayalex

“Ali, jednu stvar on nikada ne želi da uradi. Imam osećaj kao da me se stidi kada izađemo zajedno, i ne želi u javnosti da me drži za ruku. Mada su mi svi rekli da izgledam sjajno, brinem se da on možda ne misli da drugi ljudi smatraju da sam mu ja majka”, u dilemi je ona.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Ovo je najbolja veza koju sam imala otkako sam se razvela pre pet godina, ali sada se pitam da li sam samu sebe zavaravala”, pita se Engleskinja.

Foto: Kaspars Grinvalds / Alamy / Alamy / Profimedia

“On mi kaže da su devojke njegovih godina nezrele i “plitke”, ali ja se pitam da li tu ima budućnosti za nas. Takođe, brine me što će on u neko doba poželeti da ima decu, koju ja neću moći da mu podarim. Da li mogu ostale da nateram da nas prihvate ili se ovde samo radi o krizi srednjih godina, kako misli jedan od mojih prijatelja”, zaključila je žena.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. Joj bože štaje to Sa ženama I jasam žena u Četrdesetim godinama Ali mi nepada napamet da se sa Mladim momcima zabavljam. Pa naravno da se ovaj mladic Stidi da je drzi Za ruku kada i Ptica na Grani vidi da nepriliče jednom drugom. Ženo shvati da je Prevelika Razlika u Godinama.

    Odgovori

Ostavite komentar