Malović: SNS će se lako obračunati sa malignim pojavama

- Dok se Vučić borio za Srbiju i naš narod, neki su pravili kriminalne mreže - ističe Malović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SNS

U Srpskoj naprednoj stranci sledi veliko čišćenje struktura koje su očigledno htele da izvuku političku korist od eventualne kompromitacije predsednika Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, a koje su nezakonito prisluškivali i pratili odmetnuti delovi MUP povezani sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović ukazuje da je sada svima jasno da postoje pojedinci “koji se teško mogu nazvati ljudima, koji su dok je predsednik rešavao najvažnija državna pitanja koristili priliku da finansijski i politički jačaju”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dok se Vučić borio za Srbiju i naš narod, neki su pravili kriminalne mreže, glancali snajpere i čekali za njih najbolji trenutak da opale metak u šefa države. Ova grupa je izuzetno opasna i dugo je, sasvim izvesno sa našim političkim protivnicima i stranim centrima moći, sprovodila plan kriminalizacije porodice Vučić, čiji je, uverena sam, krajnji cilj bio likvidacija predsednika Srbije – ističe Malović.

Malović ukazuje da će se stranka lako obračunati sa malignim pojavama:

– Odstranićemo ih, jer je naš zadatak jasan – da čistog obraza naporno radimo, da pomažemo predsedniku Vučiću da Srbija bude snažna, nezavisna zemlja. Ali je pred državom težak zadatak – da se pažljivo pronađu i pokažu javnosti sva lica iz ove nemilosrdne i jezive grupe, od onih koji su na čelu ove organizacije, kao i svi pomagači kako iz kriminogenih tako i iz državnih struktura – zaključuje Vladanka Malović.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar