Ivanišević otkrio zašto je Đoković urlao u Melburnu: Ma, samo nek se dere!

Hrvat objasnio situaciju sa Australijan opena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Goran Ivanišević ima neverovatan odnos sa Novakom Đokovićem, sa kojim je bio na Australijan openu, gde je srpski teniser došao do 18. grend slem titule.

Njih dvojica sjajno sarađuju i postali su pravi prijateli. Ivanišević je gostovao na HRT-u i dotakao se mnogih tema vezanih za prvog reketa sveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Između ostalog, pričali su o frustracijama Novaka Đokovića na mečevima u Melburnu. Neretko srpski teniser ume da se prodere na publiku, pa je Ivanišević govorio o tome.

Konačno je postalo jasno kome su bile upućene reči Novka – “Kaži nešto, čekam te pola sata”

“Videli smo da je bilo kašljanja, ali to je tri reda iznad mene. Shvatam ga, velika je tenzija. Teško je nešto reći, teren je veliki, sve se primeti. Teško je objasniti, može da se kaže za neke stvari… Shvatam ga, takav je priitsak. Ma, neka se on dere i pobeđuje na grend slemovima”, rekao je Ivanišević za HRT.

Veoma je dobro što Đoković i Ivanišević govore istim jezikom.

“Mentalitet je isti, jezik je isti, to jako puno pomogne u objašnjavanju, u razgovoru, na terenu. Čak nekad ne mora ništa da se kaže, dovoljno je da se pogledamo. Balkanac može trenirati bilo koga, ali Balkanca ne može trenirati nitko osim Balkanca”, zaključio je Ivanišević.

Ivanišević pričao Hrvatima o Novaku: Đoković je opasan za Zapad, ne vole ga jer je moćan čovek!

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. IVANISEVICU! NOVAKA je dovde DOVEO VAJDA(I PREDHODNI) TI SI TU JER SI CROAT ,KAKO TI NIJE JASNO?DA VAJDA ZNA NOVAKA BOLJE NEGO NJEGOV RODJENI OTAC!

    Odgovori

Ostavite komentar