Prijatelji se sa setom prisetili Madžgalja, glumac ZAPLAKAO u emisiji: Njegovo vreme bi tek došlo…

Večerašnja emisija Ami Dži šou posvećena je njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Ognjen Amidžić, voditelj emisije Ami Dži šou, večeras je pripremio emisiju u znak sećanja na preminulog glumca, i njegovog velikog prijatelja i saradnika, Marinka Madžgalja.

U studiju su se okupili Marinkovi saradnici i najveći prijatelji. Glumac Andrija Milošević, kompozitor Marko Kon, glumac Aleksandar Srećković Kubura, glumac Dušan Kovačević i glumac Lako Nikolić koji je bio na klasi sa Marinkom. Nisu se okupili baš na godišnjicu smrti, koja je 26. marta, jer kako kažu, oni na njega misle ne samo tada, nego svakodnevno i nikada ga neće zaboraviti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni su se na samom početku prisetili predstave ”Hasanaginica” jer je to prva Marinkova profesinonalna predstava, u kojoj je igrao dok je bio na trećoj godini Fakulteta Dramskih Umetnosti, zajedno sa Kuburom.

Foto: Printscreen/ TvPink

“Bio je izuzetno opušten i slobodan, budući da je ovo jako teška uloga. On je insistirao da igra u predstavi, jer tad nije bio običaj da glumac igra dok ne diplomira. Prosto se prirodno snalazio na sceni, kao da mu je prirodno stanje, i bio je lep kao lutka”, prisetio se Aleksandar Srećković svog pokojnog prijatelja.

Oni su otkrili i šta im prvo padne na pamet kada pomisle na svog pokojnog prijatelja.

“Radost! Stvarno, tolika volja da se potroši energija, da se ljudi zabave. Neponovljiv čovek! Užasno nedostaje, jer treba nam u medijima i u pozorištu. Kad izgubiš takvu ličnost ona je nenadoknadiva, ne može niko da ga zameni. Često ga se setim sa radošću, imam utisak da mi daje neku energiju, pozitivu, kao da je tu negde”, istakao je Andrija Milošević.

Foto: Printscreen/ TvPink

“Meni se desilo pre tri sezone, igrali smo istu ”Hasanaginicu” i meni se iste večeri da ga vidim drugi red u publici. I ja bukvalno mislim da je došao da nas vidi. Da vidi kako ide”, ispričao je Kubura.

“Nisi mogao da odeš kući dok te Maki ne pusti, to mi je prva asocijacija”, rekao je Marko Kon.

Foto: Printscreen/ TvPink

“Ima nešto što je njega razlikovalo od drugih, on je bio ”rođena legenda” i njegovo vreme bi tek došlo”, istakao je Andrija Milošević.

Marinkov klasić sa akedemije se prisetio glumca kroz suze.

SMOGLA SNAGE! Majka pokojnog Madžgalja prvi put progovorila o sinu: Ne prođe dan da ne pomislim na njega

“Voleo je različite ljude, to je jako bitno da se kaže jer je pravio mostove između ljudi. Desilo se to da spoji nekoga, mi smo studirali zajedno. Uvek je bio taj koji je spontano pravio mir među nama. Nije bilo pesme da mi spontano ne zapevamo, a da on ne sedne za pijanino i napravi veselje”, ispričao je glumac Lako Nikolić, ali se ga emocije savladale i pustio je suzu.

Foto: Printscreen/ TvPink

Suze nije mogao da zaustavi ni Kubura, dok je gledao Marinkov insert iz serije “Ranjeni orao”.

Osvanuo MURAL Marinku Madžgalju u Beogradu: Prijatelji i porodica odali počast legendarnom glumcu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar