Trinkijerijev prvenac protiv Radonjića: Zvezda izgubila dobijen meč i nastavila crnu seriju! (FOTO+VIDEO)

Sumorna sezona u Evroligi ekipe sa Malog Kalemegdana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Starsport

Drama, drama, drama! Ne mogu crveno-beli bez triler završnice ove sezone da igraju u Evroligi, ali nikako da izađu kao pobednici.

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od minhenskog Bajerna rezultatom 76:78  u 27. kolu Evrolige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izabranici Dejana Radonjića su doživeli sedmi vezani neuspeh u elitnom takmičenju i nastavili da ređaju poraze. Andrea Trinkijeri odlazi iz Beograda sa osmehom na licu, pošto je pokazao da ume da igra protiv Zvezde, a konačno je uspeo da savlada neki tim koji je vodio Radonjić. Prethodno je crnogorski stručnjak dva puta slavio u duelima sa italijanskim stručnjakom.

U ključnim momentima meča je Bajern odigrao mnogo bolje i na kraju zasluženo slavio. Meč viner je bio Vladimir Lučić, koji je pogodio kada je bilo potrebno.

Početak je bio turoban za crveno-bele, pet minuta nisu uspeli da postignu koš, ali je Džordan Lojd uspeo da ubaci kroz obruč i da vetar u leđa Zvezdi. Sjajno su odigrali crveno-beli u drugoj četvrtini, preokrenuli stvari u svoju korist i krenuli da stvaraju prednost.

Zvezda je bila bolja i u trećoj četvrtini, ali se onda dogodio poslednji kvaratal, u kojem se raspala igra crveno-belih, dok su igrači Bajerna poleteli ka pobedi. Lučić se probudio i pogodio veoma bitne šuteve, od kojih Zvezda nije uspela da se oporavi.

Najbolji u redovima Zvezde je bio Džordan Lojd sa 26 ubačenih poena, pratio ga je Kori Volden sa 15, dok je Ognjen Dobrić stao na 13.

Kod Bajerna je najbolji bio Vejd Boldvin sa 27 poena, Rejnold je ubacio 13, a naš Vladimir Lučić je meč završio sa 10 poena na svom kontu, ali je mnogo bitnije kada je pogađao.

Zvezda nije uspela ponovo, Zvezda se ozibljno muči u Evroligi…

Lojdove lopte imaju oči: Zvezdina akcija za TV špice (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar