Devojka sa sela dala oglas za muža: “Neću one koji briju međunožje, već dlakavog, a evo šta ću mu dati!”

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor

Foto: Mara Ohlsson / Cultura RF / Profimedia

Primamljiv oglas za sve muškarce pojavio se na jednom od sajtova za razmenu svega i svačega. Zanimljiva ponuda privukla je pažnju javnosti:

– Ostala sam rano sama na ovoj farmi, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 teliadi, 11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane ni vode. Redovno moraju da jedu.

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala… Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, cepa i doveze kući, ‘ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

Ispovest MUŠKE sponzoruše: “Mesečno zaradim preko 2.000 evra i živim kao car! Ipak, na OVO ne pristajem”

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim.

Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg… Pa ako ima koji takav neka mi se javi – stoji u oglasu.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (34)

Ostavi komentar

 1. Ovaj oglas mora da je postavila neka brkata djevojka😂😂😂😂kukavac sta sve treba da radi…. 😂 🙄 😂 😂

  Odgovori
 2. Sta ispade da ce ona da radi? Da kuva i mozda pomogne u slaganju drva! Ovome od rada nece sigurno biti do sexa! Pa da, kada novi mucenik umre od rada, dace novi oglas iste sadrzine.!

  Odgovori
  • I sam sam odrastao na jednom sličnom imanju, a sad samo pomažem mojima vikendima. Iz svega navedenog, mogu samo da ti kažem da njemu posle svih dnevnih obaveza ni do sexa neće biti uveče, veruj mi. Tako da nije ni bitno da li preferiraš dlakave, nenapuderisane ili ne, pored tolike farme ni tebi ni njemu neće biti ni do čega, može da bude kakav god. Makar bio i drvoseča, toliki posao će ga sahraniti za par godina. Pričam ti iz iskustva, i moji i ja smo se razlomili od posla a život se sveo ni na šta. Pri tome i brat i ja smo mlađi od 40, a raspadamo se, sada već ozbiljni problemi sa kičmom. Toliko o “primamljivoj” ponudi. Da si anđeo, džabe ti… Nego ti lepo traži momka/čoveka ozbiljnog i vrednog, prodaj sve to i kreni u neki drugi posao, gde znaš kad ti je radno vreme, kad možeš da se odmoriš kao čovek, toga nažalost na poljoprivredi nema, tamo dan treba da traje 35 sati a godina 560 dana da bi sve stigli. Nažalost ali tako je.

   Odgovori
 3. Sta je muskarci sto ste se uplasili ?!
  Javite se zeni kad ona moze sama sve to da radi svaka cast 👍
  Ne razumem sta ce joj muskarac ?
  Imam jedan predlog za nju ali nije za javnost 😂

  Odgovori
 4. Колико год да је стар оглас стајаће још дуго дуго.
  У овој земљи се одавно не рађају чобани, дрвосече и воденичари.
  Лезилебовића је и земљи тешко.

  Odgovori

Ostavite komentar