Devojka sa sela dala oglas za muža: “Neću one koji briju međunožje, već dlakavog, a evo šta ću mu dati!”

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mara Ohlsson / Cultura RF / Profimedia

Primamljiv oglas za sve muškarce pojavio se na jednom od sajtova za razmenu svega i svačega. Zanimljiva ponuda privukla je pažnju javnosti:

– Ostala sam rano sama na ovoj farmi, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 teliadi, 11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane ni vode. Redovno moraju da jedu.

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala… Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, cepa i doveze kući, ‘ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

Ispovest MUŠKE sponzoruše: “Mesečno zaradim preko 2.000 evra i živim kao car! Ipak, na OVO ne pristajem”

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim.

Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg… Pa ako ima koji takav neka mi se javi – stoji u oglasu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (34)

Ostavite komentar