Muž me je naterao da odem na DETEKTOR laži da bih dokazala da ga ne varam ali jednu TAJNU sam sakrila

Sve je probala, ali njen suprug je i dalje ubeđen da ga ona vara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Matt Dutile / ImageSource / Profimedia

Nije lako nositi se sa opsesivnom ljubomorom, a najbolji primer za to je Engleskinja koja nikako ne može mužu da dokaže da ga ne vara.

“Ova odvratna epizoda je počela pre tri godine kada smo se vratili sa sahrane u Škotskoj. Moj suprug se odjednom, od prijatne i nežne osobe, pretvorio u mrzovoljnog i nervoznog čoveka. Kada smo došli kući otkrila sam da je pre mnogo godina moj muž video moju sliku sa zajedničkog odmora sa mojom braćom i sestrama. Na jednoj slici, mladić stoji pored mene sa rukom preko mog ramena”, priča žena i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Iako je to bio prijatelj moje braće kojeg uopšte nisam poznavala i koji se sticajem okolnosti slikao s nama, moj suprug je sebi u glavu uvrteo da sam ga ja svake noći na odmoru, varala. Sve ove godine je on ubeđen da je muškarac sa slike moj tajni ljubavnik“.

“Takođe, ubeđen je da sam ga prevarila i dok smo bili vereni. Navodno sam na jednom venčanju na kojem smo bili gosti, otišla u spavaću sobu s drugim muškarcem i njemu iza leđa imala seks. Opet, ni to se nikada nije dogodilo. Tu se ludilo nije završilo, nedavno sam preko telefona pričala sa porodičnim prijateljem, a kada sam završila razgovor, muž mi je rekao da bih sigurno i sa tim prijateljem imala seks da on (moj muž), nije tu”, navodi Britanka.

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

“Naterao me je da odem na detektor laži koji je platio skoro 700 evra kako bih mu dokazala da ga ne varam. Ni to nije bilo dovoljno, pa smo išli i na bračno savetovanje. Sve je bilo uzalud, jer on i dalje veruje da ga ja varam još od perioda kada smo se zabavljali. Sve me to sve više nervira i na izmaku sam živaca”, priznaje ona.

Foto:Profimedia/ sakkmesterke / Alamy / Alamy /

“Da sve bude još smešnije, u braku smo više od 40 godina, ja imam 67, a on 68 godina. Nikada ga nisam prevarila, a moja jedina tajna je da sam bila nevina sve do braka”, objašnjava Engleskinja.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Sve sam pokušala, ali ne znam kako da doprem do njega. Ako ga detektor laži nije uverio, ne znam šta hoće… Veoma sam tužna jer imam osećaj da je naš srećni brak uništen”, zaključila je razočarana žena.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

  1. Meni je brak pukao posle 25 godina. Nije mi verovao, ponižavao, pratio, snimao... Nikada dokaz nije mogao da nadje jer ga nije bilo. Na kraju me optužio da sam decu okrenula protiv njega, da sam zla, lazljiva. Morala sam da prekinem agoniju. Deca neće kontakt sa njim jer vide da nije u pravu. Ostao je sam. I dalje tera po svome. Nisam uspela da mu dokažem da sam mu sve vreme bila verna. Ništa i niko I ne može takvim ljudima da dokaže istinu. To su slučajevi za psihijatra.

    Odgovori

Ostavite komentar