Raskinula sa dečkom, pa se odlučila za najluđi korak: Organizovala venčanje, pa je pred svima uradila OVO

Gosti su bili, blago rečeno iznenađeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MDWFeatures/Geof Krum

Meg Tejlor Morison (35) iz američkog grada Atlante oduvek je sebe smatrala lepom, privlačnom, pametnom i snalažljivom osobom.

Zapravo je sebe toliko volela da joj momci nikada i nisu bili potrebni. Tokom epidemije koronavirusa prekipelo joj je što se, kako je govorila “vucara” sa momkom koji ne zna šta hoće i izbegava brak i otkačila ga je.

To je uobičajena stvar u svetu danas, ali ne i ono što je Meg potom uradila – organizovala je venčanje na kojem se udala za – sebe.

Kaže da su pripreme za najvažniji trenutak u životu trajale najmanje tri meseca, jer je želela da sve bude savršeno. Naručila je tortu, odabrala dijamantski prsten i venčanicu.

Potom je obavestila prijatelje da će da se udaje što su oni ispratili s oduševljenjem verujući da se njen momak najzad smilovao. Samim tim, kada su došli na venčanje, šok je bio blaga reč kako su sve doživeli.

“Ispoštovala sam sve mere usled epidemije u Bulderu, Kolorado. Imala sam i najlepšu muziku za odlazak pred oltar. Poljubila sam sebe u ogledalu i posle stavljanja prstena, isekla sam prvo parče, a onda su prijatelji navalili na tortu. Bilo je divno. Našla sam savršenog partnera za sebe”, rekla je Meg Tejlor Morison.

Svekrva došla na svadbu u VENČANICI samo da napakosti mladoj, a onda je doživela vrhunsko poniženje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar