Preminuo finalista takmičenja “Nikad nije kasno”: Pobedila ga opaka bolest

Vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je njegove sugrađane, ali i kolege i učesnike šoua veterana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Nikadnijekasno

Finalista prve sezone takmičenja “Nikad nije kasno”, pevač Milorad Pavlović Arsa, preminuo je danas u 63. godini.

Pevaču iz Vlasotinca je u februaru prošle godine ustanovljen karcinom pluća, a poslednjih par meseci zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Do pre godinu dana, prema rečima njegovih sugrađana, pesmom je mnogima isceljivao rane i bio deo svakog veselja u Vlasotincu. Uz njegov glas lomile su se čaše, duša je pevala, jecala i radovala se, a od prošle godine borio se za život i njegovi Vlasotinčani pomagali su mu da isceli svoju najveću ranu – samoću.

Foto: Printscreen/ Youtube/Nikadnijekasno

“Dijagonoza je takva kakva je. Sad se lečim, krenuo sam na hemoterapiju i odradio prvu turu. Za sad sve dobro podnosim. Videćemo kako će biti vremenom, jer me za par dana očekuje ponovo zračenje. Znate šta, ponekad malo otežano dišem i uželeo sam se vazduha jer usled ove situacije sa korona virusom ne smem napolje”, rekao je nedavno i dodao da će se boriti i protiv raka i protiv korone.

Ipak, nije uspeo. Vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je njegove sugrađane, ali i kolege i učesnike šoua veterana.

Arsa je rođen u Kragujevcu, a život je proveo u Vlasotincu, gde je i preminuo. Muzikom se bavio još od malena i često je isticao da mu je to sve u životu. Izvodio je sve žanrove od roka, popa, narodnjaka do izvornih pesama.

PREMINUO prvi pobednik takmičenja Nikad nije kasno! Kale Dijamant pronađen MRTAV u stanu



Izvor: Objektiv.rs, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar