Ljubav na prvi pogled: Policajac suspendovan – umesto da uhapsi ženu na ulici, uradio je OVO (VIDEO)

Na neverovatan način ga je nasamarila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: cmjornal.pt printscreen

Policajac iz glavnog grada Perua Lime, suspendovan je jer je umesto da uhapsi ženu zbog kretanja na ulici za vreme karantina stao s njom da popriča, a onda je i poljubio!

Policajac je dospeo na naslovne strane svih tamošnjih portala jer nije postupio prema obavezi na snazi, a ona je da hapsi sve koji su za vreme policijskog časa na ulici.

Kada je spazio devojku na Malekon de la Marina bulevaru, prišao joj je i tražio legitimaciju zapretivši joj da će je uhapsiti. Međutim, devojka se fenomenalno snašla – ponudila mu je poljubac u zamenu za hapšenje.

Peruanac se nije mnogo kolebao već je odmah pristao i sočno je poljubio devojku, sudeći prema snimcima nadzornih kamera. Potom ju je pustio da ode bez kazne.

Identitet policajca nije poznat, ali jeste činjenica da je odmah pristao na suspenziju svestan da nije postupio kako je morao.

Prema nezvaničnim informacijama, policajac se hvalio kolegama da je naleteo na “savršenu devojku koja se predivno ljubi”, iako je tako ugrozio svoje ali i zdravlje drugih na poslu.

Sažalila se na ženu koja prekoputa živi SAMA, pa joj ponudila pomoć, a onda je brutalno PONIŽENA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar