BIĆE HAOS

Hoće sve da mu SASPE u lice: Supruga Nenada Aleksića Ša ULAZI u Zadrugu za čak 50.000 evra?!

Ivana je, navodno, već angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/nenadaleksicsha

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, uskoro bi mogla da se useli u Zadrugu i to za pozamašnu sumu novca, piše Alo.

Prema navodima pomenutog medija, njoj je ponuđena suma od 50.000 evra da uđe u rijaliti i suoči se sa suprugom i Tarom Simov, sa kojom je Ša sve prisniji. Ona je to u prvi mah, navodno, odbila, ali sada sve više razmišlja o prihvatanju ponude.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nenad Aleksić Ša progovorio o aferi sa Ivanom Krunić: Blam me je, majke mi (FOTO)

“Otkako je Nenad ušao u ‘Zadrugu’, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija”, rekao je dobro obavešten izvor za Alo.

Isplivao snimak koji dokazuje sve: Tara LJUBI Ša po vratu i gricka ga za UVO! (VIDEO)

“Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali, kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno”, nastavio je priču izvor pomenutog medija.

“Ivana ne voli da se eksponira javno i sve do skoro bilo joj je nezamislivo da uđe u ‘Zadrugu’. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put”, istakao je izvor za Alo.

Komšije Nenada Aleksića šokirane njegovim ponašanjem u Zadruzi: Što Ivani nabija ROGOVE, ona je ANĐEO!

“Svi su na njenoj strani i podržavaju je u odluci, ma kakva ona bila, a ovih dana trebalo bi da se sastane sa produkcijom rijalitija i da im saopšti svoju definitivnu odluku. Jedno je sigurno, ukoliko Ivana bude ušla u ‘Zadrugu’, Ša i Tara će poželeti da pobegnu glavom bez obzira”, zaključio je izvor pomenutog medija.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

  1. Pa da, naravno, to je bio uzrok cele price "uvredjene" supruge. Samo za tolike pare ce morati i da mu sasipa u lice vise puta i da se vise puta "miri" sa njim, uz javni seks naravno, a sve zarad zabavljanja dokonih koji nemaju sopstvene zivote. Pa, zadrugari, uzivajte, kad vam je bog dao!

    Odgovori

Ostavite komentar