Nisu se pojavili: Odloženo suđenje Slađane Milošević i njenog bivšeg, kojeg je optužila za NASILJE

Evo iz kojih razloga se danas nisu pojavili na sudu i zakazanom ročištu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Slađana Milošević prijavila je bivšeg partnera, Igora S. za nasilje nakon čega je država pokrenula krivični postupak protiv njega.

Sve se odigralo u martu prošle godine, a danas, na zakazanom ročištu u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, nisu se pojavili ni pevačica Slađana Milošević, ni njen bivši partner Igor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Umesto njih pojavili su se advokati, a Slađana je navodno bila poslovno sprečena da bude prisutna, piše Tanjug.

foto:ScreenShot/Youtube

“Državni tužilac se ovaj put pojavio, a suđenje je odloženo jer je sami okrivljeni sprečen da prisustvuje iz medicinskih razloga. Sledeće suđenje zakazano je za 12. april i trebalo bi da obe strane pristupe”, rekao je novinarima advokat Slađane Milošević, Nikola Grbić.

On ističe i da Slađana Milošević nije prisustvovala zbog poslovnih obaveza, a da je za proces važnije da se pred sudom pojavi okrivljeni Igor.

Nakon NASILJA koje je doživela od PARTNERA SLAĐANA MILOŠEVIĆ otkrila SVE DETALJE! (FOTO)

Inače, državni tužilac nije bio na prethodna dva ročista, a on je pokrenuo i vodi slučaj, pošto Slađana svog bivšeg nije tužila po privatnoj tuzbi, već je slučaj pokrenula država kad ga je ona prijavila za nasilje.

Podsećamo, sudu je podnet optužni predlog kojim mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar