Ozbiljna priprema za ulogu: Smršala je više od 20 kilograma, pušila i pila jak alkohol zbog Bili Holidej

Rekla je da ovu ekstremnu metodu ne preporučuje nikome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Hulu

Andra Dej prošla je kroz ludu pripremu, kako kaže, za svoju ulogu Bili Holidej u novom filmu o jednoj od najvećih džez pevačica u istoriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za ulogu u biografskom filmu “The United States vs. Billie Holiday”, koji pokriva period lošeg psihičkog stanja u kom se Bili Holidej našla pedesetih godina, Andra Dej je počela da puši, pije velike količine jakog alkohola, ali je i izgubila 20 kilograma.

Sjedinjene Američke Države protiv Bili Holidej: Objavljen je prvi trejler filma o muzičkoj ikoni (VIDEO)

Iako je krenula u ovaj proces kako bi što bolje dočarala heroinsku zavisnost ali i zavisnost od alkohola Bili Holidej, Andra Dej ne preporučuje ovu metodu nikome.

“Dramatično sam smršala. Nisam želela da za ovu ulogu imam atletsko telo novog veka. Bilo mi je bitno da moje telo izgleda kao da pripada periodu u kom je smeštena radnja filma”, rekla je pevačica, prenosi “Bilbord”, i dodala:

“Međutim, imala sam manje snage i usporilo me je na setu, što je doprinelo da izgledam kao zavisnica od heroina. Počela sam da pušim prvi put u životu i tada sam se više osećala kao Bili Holidej. Počela sam i da pušim zbog uloge. Zaista sam očajna i ne želim da budem užasna u ovom filmu, tako da sam rekla sebi da ću učiniti sve za ovu ulogu. Isecite mi i kosu”, zaključuje Amdra Dej.

Pogledajte trejler za film:

Tek nakon 23 godine je na samom vrhu: Lorin Hil je ušla u istoriju

Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar