7 dana posle smrti supruge u telefonu pronašao slike koje NIJE OBRISALA – život mu se u trenu raspao

Kao da mu nije bilo dovoljno što je ostao bez nje

Foto: Facebook printscreen/JohnPolo

Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi. Za vreme odmora stalno je gledao da bude pored nje i brzo su se zaljubili jedno u drugo.

Posle nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se i venčaju. Prvo je tokom leta došao red na građansko venčanje, posle čega su rešili da se i krajem jeseni i uzmu u crkvi, piše NBC Chicago.

Međutim, tokom leta se Mišel razbolela. Ozbiljno. Na pregledima kod lekara pronađeno je ono najgore. I to uznapredovalo. Poslednji stadijum.

Džon i Mišel bili su očajni. Ni decu nisu stigli da dobiju, a ona će umreti. I to se i desilo nekoliko dana pre zakazanog crkvenog venčanja. Džon je ostao sam.

Sedam dana posle sahrane voljene Mišel Meri, u njenom telefonu pronašao je dve slike koje su ga oborile na zemlju. Na njima je preminula supruga bila u venčanici koju je čuvala za crkveno venčanje.

Mišel Meri Polo kao da je imala osećaj da neće dočekati crkveno venčanje, pa je pred smrt ipak ušla u venčanicu, Foto: Facebook printscreen/John Polo

“Na gradskom venčanju bili smo ‘normalno’ obučeni, a za crkveno smo se posebno spremali. Kada sam video njene slike počeo sam da plačem. Nisam ni znao da je tokom leta išla sa drugaricom da proba venčanicu i da se slikala u njoj. Te dve slike ostaće mi zauvek u sećanju i sačuvaću ih”, napisao je Džon na Fejsbuku.

Njihova priča obišla je svet. Sve se dogodilo 2017. godine, a Džon je pre mesec dana postao otac prelepe devojčice, pošto se venčao drugom ženom tokom epidemije koronavirusa.

TRI meseca sanjala isti san: Odlučila da proveri ŠTA on znači, a onda je saznala užasnu istinu

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar