Tanja je sve o suprugu povezala kasno: Već sam bila TRUDNA, drugo dete mi je NAMERNO napravio

Pevačica o novim detaljima odnosa sa mužem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tanja Savić, Foto: Printscreen/IDJTV

Pevačica Tanja Savić od aprila meseca 2020. godine prolazi kroz pravu agoniju, tačnije otkako je njen suprug Dušan Jovančević njihove sinove odveo u Australiju bez njenog znanja i saglasnosti.

Pevačica se svim silama bori za ponovnu komunikaciju i život sa sinovima, a od supuga, kako je sama isticala želi da se razvede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tanja je sada ponovo otvoreno govorila o borbi koju vodi već skoro 10 meseci. Pevačica je otkrila detalje cele situacije i bez dlake na jeziku govorila o svom braku, suprugu Dušanu i svemu što je preživela i skrivala od javnosti.

Tanja i njen suprug Dušan/Foto: Screenshot Instagram

Na pitanje kada je shvatila “kakav je on čovek”, pevačica je iskreno odgovorila:

“Ja sam to odmah prepoznala, ali mislim da je već bilo kasno i već sam bila trudna. Tad vidite neke stvari koje ne želite i prekrivate oči i mislite ‘ja ću ga oplemeniti’. Mislila sam da ću uspeti u tome, to je neverovatno. Ne mrzim muškarce, daleko od toga, postoje i žene koje čine sve da manipulišu muškarcem. I muškarci to rade, ali koliko znam češće to rade žene.”

“Mnogo sam radila na sebi sada otkako sam sama. Pratila sam njegovo ponašanje”, dodala je-

Između ostalog Tanja je otkrila i detalje procesa koji se odvija u Australiji i istakla da je protiv Dušana dostavila preko 3.000 papira, a potom se dotakla i jednog škakljivog pitanja.

“Australijski zakon je vrlo pravedan što se tiče majki, ali je sporo sve, eto zbog ove korona. Ja sam predala sve dokaze i preko 3.000 papira protiv njega. Jedino je ostalo da se brani nekim porukama koje sam ja slala, to je toliko bezazleno, ja sam ipak povređena majka, ja imam pravo da kažem svoja osećanja i opsujem u porukama, a on je to ptiložio dokaz protiv mene kao da sam ja ne znam kakva majka. Nikad pred decom o njemu ništa ružno nisam rekla, ja želim da zaštitim svoju decu, nikada nisam da se svađam ili govorim ružno o tati, dok je on sada govorio njima tako o meni”, istakla je tada, a višr ot ome saznajte iz sledećeg teksta.

Ispovest Tanje Savić pred prvo ročište sa suprugom: Predala sam preko 3.000 PAPIRA PROTIV muža!

“Kada to osetiš, a već imaš jedno dete, zašto se ide na drugo”, upitao ju je voditelj.

“Dobro vam je pitanje.  Oni to sve rade namerno, da zadrže ženu. U mom slučaju je to bilo namerno, ja sam to znala. Ja sam ga zaista volela, ja ne bih ovo njemu nikada uradila, ali očigledno da taj neko apsolutno nije imao poštovanja prema meni. Ja sam se oslobodila, meni je sada lakše, nemam nikakav terat i kome da polažem račune. Jedina muka su mi moja deca, da mi se vrate i srećna sam što ću moći da im se posvetim sama, da mi se ne meša u odgoj dece i govori da sam glupa… Za sebe smatram da sam jedna jaka i pametna žena, ali koja svoj potencijal nije iskoristila do kraja. Imala sam mnogo prijatelja pre Dušana, sada nemam nikog, izolovao me je i sad moram sve to da ‘peglam’, da vraćam prijatelje u svoj zagrljaj. Mnogo ljudi me podržava”,  rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Tanja Savić odlazi u Australiju na SUĐENJE SA SUPRUGOM: Verujem u pravdu!



Izvor: Objektiv.rs, Happy TV

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar