Rem obustavio postupak protiv rijalitija zbog Kristijanovih PRETNJI SMRĆU Staniji: Ovo je razlog

Pink televizija ipak neće biti krivično gonjena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, Foto: Printscreen/Youtube

Kristijan Golubović javno je pretio smrću Staniji Dobrojević, prilikom učešća u Zadruzi u kojoj je još uvek. To se desilo u uživo uključenju, 16. septembra prošle godine kada je rekao:
„Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini za ono što mi je uvredila decu. I ubiću svakog u životu ko mi bude spomenuo dete“.

Ona je tada protiv njega podigla privatnu tužbu, ali ubrzo ju je, nakon njegovog javnog izvinjenja povukla. Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji „Pink“, koji je, kako piše Kurir, Savet Regulatora juče obustavio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Na sajtu REM-a je objavljeno da su članovi obavešteni kako je nadležno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog pretnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi. Stavu tužilaštva se pridružila i većina članova REM-a.

ŠOK! Kristijan Golubović otkrio TAJNU o Kneletu koju malo ko zna: Nije bio toliko žestok kao što se priča



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar