Stankovićev štih za Milan! Deki je tvrdoglav, imamo oružje da pobedimo “rosonere”

Crveno-beli od 21 čas igraju revanš meč 1/16 finala Lige Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Filipo Falko je spreman! Mesi iz Salenta želi da dokaže Italijanima da su pogrešili i da ima kvalitet za najveće domete.

Na današnjoj utakmici sa Milanom će biti jedan od Stankovićevih štihova. Revanš je na programu od 21 čas, a na prošlom meču je bilo 2:2, tako da Crvena zvezda ima čemu da se nadaju u Milanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Falko je pred meč sa “rosonerima” pričao o treneru Stankoviću i očekivanjima pred meč.

“Dejan Stanković je kao trener isti kao što je bio igrač. Vrlo je tvrdoglav i o svakom i svemu vodi računa. On je čovek jakog karaktera, a iz Italije je doneo sa sobom mnogo toga na taktičkom i tehničkom planu. Daje nam veliku mogućnost da napredujemo kao igrači”, rekao je Falko.

Zvezda nema nameru da pokaže “belu zastavu”.

“Igraćemo isto kao u prvoj utakmici i u tom slučaju imamo šanse da ostvarimo veliki rezultat. Pobedom bismo prošli u naredno kolo, ali znamo da igramo protiv jednog od najjačih timova Italije i sveta. Biće teško, međutim, daćemo sve od sebe. Imamo veliko poštovanje prema Milanu, ali imamo i mi oružja koja ćemo izneti na teren i čekaćemo prave trenutke da napadnemo”.

Očekuje se da Falko bude sve bolji i bolji.

“Potrebno je vreme za potpunu adaptaciju, međutim, svi su me dočekali raširenih ruku, a grad je sjajan. Kako je igrati pred Zvezdinim navijačima sam tek delom osetio uoči prve utakmice sa Milanom. Biće fantastično kada stadion bude pun “, zaključio je  Falko.

Italijani žestoko potcenili Zvezdu: Uporedili crveno-bele sa “skromnom ekipom iz Serije B”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar