PREVAZIŠLA SEBE

Miljana ŠOKIRALA priznanjem šta je uradila sa Danijelovom majicom: Popila sam LAKSATIV… (VIDEO)

Nakon ovoga nazvao je bolesnicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Turbulencije u odnosu između Miljane Kulić i Danijelan Višića nikako da prestanu.

Nakon što je on pred svima izneo svoju verziju priče o njihovom odnosu i Miksi je odlučila da ustane i ispriča i svoju stranu svega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon burnog raskida Miljana PRESEKLA: Danijel mi je VREĐAO sestre, nema prostora za pomirenje! (VIDEO)

“Meni je počeo da govori kako njemu treba domaćica, kako ja ne znam krompir da oljuštim, kako me nije sramota, šta me je majka naučila. Ja sam mu rekla da ne želim ničija majka da budem, niti da u rijalitiju budem domaćica, ovde sam da pravim šou, domaćica ću biti kada se udam. Onda je počeo da priča kako devojke lude za njim, pa ga mole, da je bio sa starijim devojkama, sve devojke je ovde ponižavao, otac mu je rekao da ne bude sa Minom Vrbaški i Majom Marinković, rekao je da su one k**vetine…”, počela je Miljana.

“On mi je rekao da nije navikao da spava sa devojkom ovako, da zbog toga nije imao e**kciju! Ja kada sam počela da se zaljubljujem, ja znam ono što sam rekla Stefanu, ja njega neću da ponižavam. Rekao mi je da ako ne ustanem do 11 časova, da smo završili”, pričala je ona dalje.

OKRŠAJ nakon RASKIDA! Miljana upropastila stvari Danijelu, pljuvali se i otimali oko posteljine! (VIDEO)

“Ja sve moram da demantujem, kakva laž! Na papiru mi je zapisala i molila me da imamo odnose. Videćete, napisala je: ‘Molim te da imamo večeras s**s, jer me cela kuća ismejava’, ubacio se Danijel.

“Klipovi izlaze, videćete, ja ne nameravam nikome da se pravdam. Došla sam da kažem sve ovde, da je rekao za svaku devojku da je k**va, da mu je otac rekao da ne bude sa Minom i Majom. Da, jesam mu majicu (obrisala o d**e), ništa bolje nije zaslužio”, rekla je Kulićeva i sve šokirala.

Miljana ne prestaje: Osim INTIMNIH odnosa, sada zahtevala od njega i OVO! (VIDEO)

“To vam govori koliko je poremećena, normalna osoba ne može da briše d**e majicom i donosi ovde”, istakao je Višić.

“Da jer si rekao da ćeš mojoj majci i sestrama k**ati po faci. Ja sam uzela laksativ, vršila nuždu, uzela njegovu majicu, obrisala se, potopila i donela mu”, bez pardona je ispričala Miksi.

Šta je sve Miljana otkrila možete pogledati u video prilogu ispod:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar