Zaljubljen sam u vrelu maserku, a čim sam saznao koji je njen nadimak, znao sam da me vara… svakog dana

Njegov svet se srušio kada je otkrio čime se bavi njegova devojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

On je verovao da je njegova devojka sportska maserka, ali kada je čuo da ona klijentima pruža i seksualne usluge, njegov svet se srušio.

“Imam 27 godina i radim kao fudbalski trener, a svoju devojku sam upoznao kada sam povredio butinu. Ona je maserka, neverovatno je seksi i ima 25 godina. Kada sam prvi put bio na tretmanu kod nje, jedva sam uspevao da sakrijem erekciju“, započinje mladić svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ipak, nekako sam uspeo da sakrijem svoje uzbuđenje i ne obrukam se. Zakazao sam narednu seansu i tako je počelo naše viđanje. Tokom narednih meseci smo se zbližili, a zatim i počeli da izlazimo. Sa njom sam imao najbolji seks u životu i ona je puna energije i voli da eksperimentiše u krevetu”, kaže on i nastavlja:

“Međutim, sve se promenilo kada mi je nedavno rekla da napušta staru teretanu, gde smo se upoznali, i da je našla novi posao u VIP sportskom klubu. Nešto se tu nije slagalo, teretane su zatvorene, pa gde onda ona može da radi”.

Foto: Freepik/javi_indy

“Objasnila mi je da se radi o novom odseku koji se priprema za period posle ukidanja karantina. Sve mi je to bilo sumnjivo. Proguglao sam njen broj telefona i video da je on naveden na brojnim sajtovima za masažu, a neki od njih su nudili i erotsku masažu“, objašnjava Englez.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Šokirao sam se kadaa sam video da joj je onlajn nadimak “vruće usne”! Poslao sam joj poruku sa drugog broja i pitao je da li nudi masažu sa “srećnim završetkom”, a ona mi je ubrzo odgovorila: Da, rekli su mi da sam najbolja u poslu!”, iskren je momak.

Foto: Erik Reis / Panthermedia / Profimedia

“Uništen sam. Ne samo da sam shvatio da me ona svakodnevno vara, već i da radi kao prostitutka. A toliko nam je dobro bilo kada smo zajedno. Ne znam šta da radim? Ako se suočim sa njom, ona će se verovatno naljutiti na mene jer sam je “špijunirao”. Možda bi najbolje rešenje bilo da odmah raskinem s njom”, očajan je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (4)

  1. Idealna zena za tebe i majka tvoje dece. Ta ce znati da ti odgoji decu. A moze i cerku brzo da ti zaposli.Cim bude sposobna da radi.

    Odgovori
  2. Preobuci se, stavi periku, maskiraj se pa otidji kod nje na na posao da bar i ti okusis kako to rade "vrele usne" i upoznas i njenu "profi" stranu... Salim se

    Odgovori

Ostavite komentar