Aleksandra zvala radnika da provedu noć na poslu, pa se napili: Ujutro se probudio okružen policijom

Nije znao šta se tokom noći dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Cavendish press printscreen/thesun.co.uk printscreen

Britanka Aleksandra Grin (27), na poslu poznatija pod nadimkom “Šefica” pronađena je mrtva u svom stanu u Česteru.

Aleksandra je, kao i svi ostali iz firme Sajks poslednjih meseci radila od kuće. Bila je u vezi sa izvesnim Demijenom Smitom, inače kolegom s posla koga je pozvala da se napiju u prostorijama firme.

Znajući da tamo nema nikoga, želela je da se malo provedu na poslu, međutim, on je odbio, pa su došli kući kod nje i tamo su uzimali i kokain.

Kada se Demijen ujutro probudio, bio je okružen policijom. Aleksandrina šefica Kler Tompson videla je da se nije uključila na Zoom pa ju je pozvala. Niko se nije odazivao na poziv.

Aleksandra je volela da popije, ali niko nije znao da je koristila i kokain, Foto: Cavendish press printscreen/thesun.co.uk printscreen

“Znala sam da nešto nije u redu. Nju smo svi u šali zvali ‘šefica’ koliko je bila odgovorna i volela je da ona svima diktira tempo. Nije se desilo tokom karantina da se ne javi, da se ne uključi na onlajn sastanak. Zato sam obavestila policiju da ode kući do nje. Imala je običaj uveče da popije, ali nisam znala i da je uzimala kokain. Svi smo pretužni”, rekla je Tompsonova.

Dečko i kolega Demijen Smit osumnjičen je da je imao veze sa smrću Aleksandre Grin. Trenutno se čekaju nalazi patologa.

Počeli smo s vezom na Božić 2019. godine. Bilo je i lepih, ali i ružnih trenutaka, ali ja joj nikada ne bih naudio. Uostalom, ona me zvala da idemo u firmu i tamo pijemo. Bilo joj je muka više da sedi u kući, karantin ume da utiče negativno na svakog od nas”, rekao je Smit.

Đavo u telu anđela: Ovu lepoticu čeka 50 godina ZATVORA! A tek kad čujete šta je sve radila (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar