Snimak koji je oduševio publiku: Prvi intervju Marion Kotijar, već tada je očarala javnost (VIDEO)

Prvi film u kome je Marion glumila je "Taksi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Vito Robbiani

Marion Kotijar je danas najpoznatija francuska glumica u Holivudu. Važi za jednu od najtalentovanijih i najlepših glumica današnjice. Međutim, znate li kako je izgledao njen prvi intervju, mnogo pre nego što je postala zvezda?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Karijeru je počela radeći na francuskim filmovima. Godine 2007. je svet oduševila svojom ulogom Edit Pjaf u filmu “Život u ružičastom”. Taj film joj je doneo Oskara, Cezara, BAFTA nagradu, kao i Zlatni globus. Nakon toga je dobila priliku da sarađuje sa najboljim režiserima današnjice. Publika je mogla da je gleda u akcionom trileru “Inception” Kristofera Nolana, ali i u romantičnom filmu “Ponoć u Parizu” Vudija Alena. Ne plaši se da se izloži riziku igrajući neobične uloge.

“Inception” slavi 10. rođendan: Da li ćemo ikada razumeti kraj filma?

Međutim, Marion je prvu ulogu odigrala u kultnom filmu “Taksi” 1998. godine. Otišla je na audiciju i bila je ubeđena da neće dobiti ulogu u ovom filmu Žerara Piresa. Bila je sigurna da je loše odradila audiciju i da je nikada neće pozvati. Međutim, ostavila je potpuno suprotan utisak, sve je oduševila.

Taj film joj je bio njena odskočna daska. Upravo je svoj prvi intervju dala na Kanskom festivalu iste godine. Sada društvenim mrežama kruži ovaj snimak, koji ljubitelji francuske glumice rado dele. Imala je samo 18 godina kada je zakoračila u svet glume. Ljude je oduševila njena spontanost i harizma, po kojima je i danas poznata. Najsimpatičnije im je što je tokom intervjua nonšalantno pušila cigaru, ali se i javila na telefon.

Pogledajte kako taj snimak izgleda:

Bafalo Bil prima goste: Kuća iz filma “Kad jaganjci utihnu” otvorena za sve koji imaju dovoljno hrabrosti



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar