Zvezda serije “Tajne vinove loze” otkriva: Prijavila sam PRODUCENTA za pokušaj ZLOSTAVLJANJA

Mlada glumica doživela je neprijatnost na početku karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Youtube/Printscreen

Mlada glumica Ivana Živković, koju trenutno gledamo u seriji “Tajne vinove loze”, otkrila je da je imala neprijatnosti na početku karijere. Kako kaže tada je bila veoma mlada i smatra da je doživela pokušaj zlostavljanja od jednog producenta spota u kome je trebalo da igra, ali i da je slučaj odmah prijavila.

“Hvala Bogu, nisam imala vid baš zlostavljanja, imala sam možda pokušaja… To je bilo pre, dok sam još bila u modnoj agenciji. Trebalo je da radim neki spot, zvali su me na sastanak da bismo dogovorili sve u vezi sa ugovorom. I producent je onda našao za shodno da mi privatno šalje poruke. Mislim da sam ja to odmah sankcionisala u startu. Onda je on zvao moju agenciju i hteo je da okrene priču kako sam se ja njemu navodno nabacivala, međutim, ja sam odmah razgovala sa ljudima iz svoje agencije i iste sekunde kada su me pozvali ja sam imala sve poruke. Tako da je to odmah bilo rešeno i ta osoba je bila sankcionisana i sada ne znam šta je sa njom i ne zanima me. Ali hvala Bogu, prošla sam odlično. Odmah sam reagovala, odmah sam prijavila… Ja sam direktno toj osobi rekla da ne želim da se viđam sa njom i da ne želim da imam nikakav kontakt van seta, zato što pričamo o poslu i nema potrebe da se mi uopšte nalazimo privatno i s obzirom na to da je osoba nastavila da mi šalje poruke, ja sam poruke skrinšotovala, odmah odreagovala, pozvala agenciju i svog advokata… To je rešeno u samom korenu.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Ivana je prokomentarisala i slučaj Ive Ilinčić i Milene Radulović koje su učitelja glume Miroslava Miku Aleksića prijavile za seksualno uznemiravanje, odnosno zlostavljanje.

“Njih dve su jako veliki heroji što su rešile da iskorače i da stanu na put svemu tome… Ne mogu ni da pojmim koliko je to strašna stvar zato što je to neko ko godinama radi sa tobom, u koga ti imaš poverenja, gledaš ga kao očinsku figuru i taj vid manipulacije je apsolutno najgori u svakom mogućem pogledu.”

Milena Radulović je odrasla u domu poznate PEVAČICE: Folk zvezda otkrila POTRESNE detalje za Objektiv



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar