Nikolina Pišek o detaljima JEZIVE nezgode: Mene i ćerku su izvlačili POLUŽIVE!

Još uvek osećaju posledice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPink

Voditeljka Nikolina Pišek pre nekoliko dana preživela je pravu noćnu moru, kada se zajedno sa ćerkom otrovala gasom u svojoj kući u Zagrebu.

Ona je danas u emisiji Premijera progovorila o ovom nemilom dogašaju, pa iznela jezive detalje o nezgodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Evo upravo dokazujem da sam živa, sve je okej, hvala svima na brizi, dobro se osećam. Imam minornih posledica, ali se nadam da će nestati uskoro”, istakla je Pišekova.

“Nadam se da će uskoro kriminalistička policija potvrditi moje sumnje. Za takve stvari mora neko odgovarati. Na mojoj zgradi su vršeni radovi usled sanacije potresa, došlo je do kontaminacije prostora u kom živimo i izvlačili su nas polužive”, kaže voditeljka.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

“U trenutku kada je nastupila evakuacija ja sam spavala. Tokom večeri sam počela osećati neke simptome. I mojoj mlađoj čerki je bilo zlo, mislile smo da je zbog trovanja hranom. Ostala sam duže budna od nje i otrovsala sam se više. Una je počela povraćati, meni je bilo loše, moj suprig je shvatio da se nešto dešava i alarmirao naše prijatelje, policiju, hitnu pomoć. Pala sam u nesvest. Sećam se da je neko došao u kuću, sećam se da mi je neko postavaljao pitanja, ne sećam se baš svega. Samo znam da mi je prišla moja prijateljica doktorka, i rekla da su minuti bili u pitanju – priča voditeljka.
Da sam ostala jod 10ak minuta duže, ne bi mi bilo spasa. Ćerka Una je bila u drugoj bolnici, bile smo razdvojene, ona je bila dva dana u bolnici, ja dan i po”, kaže Nikolina.

Nikolina Pišek za Objektiv: Ćerka i ja smo zamalo UMRLE, bile smo same, evo kako smo SPAŠENE

“Imam promene u srčanom ritmu, na plućima, videćemo koliko je to trajna situacija. Una ima promene u moždanoj aktivnosti glave, ali videćemo kako će se to završiti. Srećna sam što sam živa i nadam se da su gledaoci izvukli pouku iz čitave situacije”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar