Hit scena tokom intervjua: Đoković tražio rakiju posle pobede (VIDEO)

Ova situacija dogodila se dok je Novak davao izjavu za kanal 9 u Australiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Wide World of Sports

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je svoju devetu titulu na Australijan openu, a posle meča je bio sjajno raspoložen. u intervjuima koje je kasnije dao kao šampion.

Tokom razgovora za kanal 9 u Australiji, koji je emitovan uživo u studiju ispred “Rod Lejver Arene”, viđene su interesantne scene, jer je intervju sa novim šampionom rađen ispred srpskih navijača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novakovi obožavaoci su u nekoliko navrata prekidali intervju skandiranjima, a najinteresantnija scena viđena je nakon što je Novak dobio pitanje “Šta su ti planovi za večeras?”

“Samo kućna žurka sa mojim…”, nije stigao Novak ni da odgovori i počeo je da se smeje zbog dobacivanja srpskih navijača iz publike, koji su kao odgovor izgovorili “rakija”.

“Plašim se ako bi oni bili pozvani, ne biste me našli sutradan”, rekao je Novak uz osmeh, što je izazvalo oduševljenje navijača, koji su počeli da skandiraju “Rakija, rakija”, na šta se Đoković okrenuo ka njima rečima:

“Nemam rakiju, može neko da mi je da?”, upitao je uz oduševljenje srpskih fanova.

Zatim Novak pojasnio Kurijeru, Hjuitu i voditelju šta to zapravo znači rakija.

“Rakija je tradicionalno piće, kao “šnaps”, ako ste probali. Nemam je, imam malo vina, ali možda nađem i rakiju, ako je ima neko ovde. Poslaću nekoliko za vas momci”, rekao je Novak svima u studiju.

Đoković je ovoj devojci poklonio reket: Predivna priča o drugarstvu iz školskih dana! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar