Novi selektor gledao “Daru iz Jasenovca”: Piksijeve reči će naterati svakoga na razmišljanje!

Potresna filmsa priča je potresla i legendu našeg sporta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: VCG / MAXPPP / Profimedia

Od juče je poznato da će Dragan Stojković Piksi biti novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, a on je to potvrdio i danas.

Pored razgovora o fudbalu legenda našeg sporta se dotakla i filma “Dara iz Jasenovca” koji je juče imao svetsku premijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film Predraga Antonijevića obrađuje jedan bolan period u istoriji srpskog naroda, a to je Drugi svetski rat i zločini nad Srbima u NDH-a, konkretno u zloglasnom logoru Jasenovac.

Piksi smatra da je bilo neophodno ovakav film napraviti, jer je to naš duh prema tim žrtvama.

“I Dara se pojavila, neko je morao tu priču da kaže, eto i to je pozitivno, zašto da se kriju takve stvari? Ko to nije smeo da kaže ništa o tome tolike godine. To je nešto što je naša istorija, te žrtve, to ne sme da se zaboravi, to je dug prema tim žrtvama. To su činjenične stvari koje su se desile, tako ja to vidim”, rekao je Dragan Stojković – Piksi.

Stižu prve reakcije iz Humske: Ovim rečima je Aleksandar Stanojević opisao buduću saradnju sa Piksijem!Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Istinu treba ponavljati u svakoj populaciji postoje SADISTI, a međunarodno pravo ih tako lukavo koristi Hera Hans je postala član Izvršnog veća, a njen maršal doživotni predsednik, Kurt Valthajm predsedava ujedinjeni nacijama... Nije moglo pre i sada što BOG ne sačuva neće preteći

    Odgovori

Ostavite komentar