Muž ostavio ženu odmah posle porođaja zbog TAŠTE! Sačekala da se skuće, pa im se ovako osvetila

Još tokom trudnoće je primetila da su bliski

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Jess Aldridge

Mlada Britanka Džes Oldridž (24) u neverici je posmatrala kako joj se raspada život dok joj je dečko Rajan Šelton (29) grlio majku Georginu (44).

Džes je tokom epidemije koronavirusa ostala u drugom stanju i kako bi bilo svima lakše, oboje su se skrasili u njenoj kući, u kojoj je živela i majka Georgina.

Još početkom jeseni je ovoj trudnici bilo sumnjivo što se Rajan i Georgina svako veče viđaju u dvorištu na čaši-dve žestokog pića.

“Kikotali su se, zabavljali, dok sam ja ležala gore u krevetu sa velikim stomakom”, rekla je Džes za San.

4 godine priželjkivala bebu: Kada je konačno zatrudnela, SVEKRVA joj je u trenutku upropastila život

U trenucima kada je 28. januara ove godine jurila u bolnicu, odnosno kada je pukao vodenjak, Džes Oldridž je bila sama. Rajan je navodno nešto morao da završi u drugom gradu. Majka je takođe bila zauzeta.

“Nisam ni sanjala da su njih dvoje u trenucima dok se porađam zajedno tražili novu kuću u kojoj će da žive. Rajan je došao narednog dana da vidi sina Rubena i tada mi je, znači u porodilištu, saopštio da se nećemo venčavati jer je zaljubljen u moju majku Georginu i planira budućnost s njom”, rekla je Džes.

Kaže da je bila isuviše iscrpljena da reaguje zbog porođaja, ali da je tražila od sestara lekove za smirenje. Kada se vratila kući, majka je bila tu.

Džes je bila svesna da će sama morati da podiže predivnu bebu, Foto: Facebook printscreen/JessAldridge

“Bila je svesna da me je izdala, da mi je zabila nož u leđa, ali ničim nije pokazala da se kaje. Samo je rekla da i ona ima pravo da uživa u životu. Umesto da beba bude okružena ljubavlju roditelja i bake, na kraju će je samo majka podizati. Ko drugi”, rekla je Džes za San.

Konstatujući da se do danas nisu izvinili za izdaju, Džes je ispričala i kako se osvetila i šta tek namerava.

“Došla sam im u novu kuću sa bebom da im kažem da je to prvi i poslednji put da će je videti u životu. Učiniću sve da nikad ne vidi oca i baku, pobrinuću se zakonski da to bude moguće. Imam kontakte, imam veze, uradiću to. Takođe ću ih na društvenim mrežama ocrnjivati gde god mogu i kako god da mogu”, rekla je Džes Oldridž.

Glumio da ima RAK da ga devojka ne bi ostavila: Kad ga je otkrila, u besu mu je učinila NAJGORU stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar