Oduševio je Brajana Meja: Virtuoz na klaviru svira hitove čuvenog benda “Kvin” (VIDEO)

Neobična izvedna najpoznatijih pesama rok benda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Brett Jordan

Kultna grupa “Kvin”, kao i njihove pesme često predstavljaju inspiraciju mladim muzičarima. Tokom prethodnih godina samo mogli da čujemo mnoge verzije čuvenih pesama, a sada je jedan virtuoz na klaviru oduševio ljude na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sami članovi “Kvina” su tokom svoje karijere izveli pesme mnogih žanrova. Pevali su disko muziku, pop, rok, kantri, pa su čak ušli i u vode opere. Zato nas uopšte ne čudi činjenica da su njihove numere dobile nove verzije mnogih različitih žanrova.

“Bili smo deca”: Pronađen je snimak prvog nastupa legendarnog benda “Kvin”

Mladi pijanista iz Šri Lanke Ešan Dentiptija je sada društvene mreže zapalio svojim originalnim izvedbama pesama “We Will Rock You”, “We Are The Champions” i “Bohemian Rhapsody”. Odlučio je da svoju ljubav prema čuvenoj grupi prvo iskaže preko njihovih najčuvenijih pesama, koje su oni ovim redosledom izveli i na legendarnom Lajv Ejdu.

Putem ovog snimka je prikazao drugi ugao čuvenih pesama, kao i svoj raskošan talenat. Ova izvedba je oduševila i Brajana Meja, gitaristu “Kvina”, koji je ovaj video podelio na svom Instagramu.

Poslušajte:

Solo iz “Boemske rapsodije” proglašen za najbolji na svetu: Brajan Mej kaže da ne zaslužuje to priznanje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar