Vreme je za povratak: Milosavljević napušta Unikahu (FOTO)

Koji će biti sledeći klub reprezentativca Srbije još uvek nije poznato

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Dragan Milosavljević posle četiri godine napušta Unikahu. Šest meseci pre isteka ugovora Unikaha je blizu dogovora o sporazumnom raskidu saradnje.

Povrede su mu prosto unakazile ovih 18 meseci. Počelo je kada mu je pred Mundobasket u Kini, tokom pripremnom meča sa Turskom u Atini, 16. avgusta 2019. godine, stradalo koleno. Tek što je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ispostavilo se nažalost da je to bio samo početak problema. Podvrgnut je operaciji kod specijaliste u Austriji, počeo proces oporavka u Beogradu, ali je onda utvrđeno da mu se pojavio problem sa meniskusom i na drugom, desnom kolenu.

I kad je trebalo i to rešiti korona i Milosavljević zaključan tri meseca u sobi, nisu to idealni uslovi za rehabilitaciju. Pride je kondicioni trener Enrike Salinas otpušten, morao je Milosavljević da na oporavku potom radi sa drugim stručnjakom, nije bio zadovoljan kako se stari odvijaju.

Novembra 2020. je počeo da trenira sa ekipom, ali bez kontakta, samo da bi se sredinom decembra javio novi problem i opet odložio njegov povratak na teren. Sada je navodno i taj trenutak blizu, ali za Unikahu je već kasno.

Koji će biti sledeći klub reprezentativca Srbije, još uvek nije poznato, a rastanak bi trebalo da bude ozvaničen narednih dana. Možda bi idealno bilo da se bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije vrati u redove crno-belih kako bi im pomogao da se dokopaju same završnice Evrokupa.

Jokić potpuno iskren: Lejkersi imaju Gasola i Dejvisa, ali presudio je moj način razmišljanja (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar