Zoran Šijan OKITIO Sašu Matića sa 2.000 maraka za jednu PESMU: Pevač odbio novac, hteo da ga pokloni!

Pevač je ispričao jednu priču iz kluba koju je doživeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA IMAGES

Saša Matić jedan je od najboljih srpskih pevača već decenijama, a taj status samo potvrđuje svakim danom, novom pesmom ili albumom.

Saša je ispričao u gostovanju na Kurir televiziji jednu anegdotu kada je od pokojnog Zorana Šijana dobio čak 2.000 maraka za jednu pesmu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Saša Matić iskreno: PRISTAO bih da ne pevam narednih pet dočeka, samo da mogu da VRATIM one kojih nema

“Ima jedna interesantna priča, ja sam svirao po klubovima u Beogradu, nisam imao album. Perica Ognjenović je išao iz Zvezde u Rusiju, ja mislim da igra i pravio je oproštajno veče. I zovu me tad iz „Kluba M“, i kažu mi da je tu pokojni Zoran Šijan i hoće da dođeš ti samo da mu otpevaš „Dva galeba bela“. Ovamo kod Perice sve već bilo završeno i rekoh ajde da idemo. Ja došao u „Klub M“ uzmem mikrofon i krećem. I kako ja pevam on meni daje novčanicu, ja stavljam u džep, daje mi i drugu, ja i nju stavljam u džep. I kad sam završio odem sa drugom do toaleta i zamolim ga samo da mi proveri šta sam stavio to u džep, on vadi i kaže ’to su ti 2.000 maraka’”, priča Sale.

Međutim, kako kaže, kad god bi gostovao negde, ili upao nekome u svirku, sav bakšiš koji bi dobio na mikrofon ostavio bi tome ko peva.

Pevači se hvataju za glavu, OTKAZANI im novogodišnji nastupi: Nove mere su im poremetile planove

“Uvek sam to radio ako je neko veselje i svira drugi bend, a ja uzmem malo vremena, ja njima ostavim bakšiš koji dobijem na mikrofon. Tako i sada, uzmem te novčanice i vratim se da ih dam Vladi, koji je pevao to veče”, priseća se Saša i navodi kako pevač nije hteo da ih uzme, već je zahtevao da ga Saša samo odvede na doručak.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar