HAOS uoči izbora na KiM: Albanci već UKRALI 16.000 srpskih glasova?

- Priština je na ovim izborima izvela sve moguće trikove - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/stefan filipovic

I pre početka vanrednih parlamentarnih izbora lažne države Kosovo u nedelju, 14. februara, Albanci su pokrali više od 16.000 srpskih glasova na severu Kosova i Metohije.

Izbio SKANDAL pred izbore na KiM: Isplivao ŠOKANTAN snimak, za Kurtija ne postoje pravila (VIDEO)

Kosovska Centralna izborna komisija smanjila je broj birača za više od 145.000 na celokupnoj teritoriji KiM, a u četiri opštine na Severu za više od 16.000. U Srpskoj listi to vide kao ‘trik Prištine’ kojim pokušava da oslabi srpski narod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Priština je na ovim izborima izvela sve moguće trikove, sa ciljem da umanji snagu srpskog naroda, trudeći se da otme mandate iz ruku srpskog naroda. Apsolutno sam ubeđen da su svi građani svesni značaja predstojećih izbora. Zato pozivam sve Srbe koji žive na prostoru Kosmeta, a takođe i sve raseljene u centralnoj Srbiji, da u nedelju izađu na glasanje. Uveren sam da će u nedelju građani pokazati da nas ima, da se ne predajemo i da smo odlučni da branimo ono što je naše – poručuje predsednik Srpske liste (SL) Goran Rakić.

Goran Rakić
Printscreen / Youtube

Poziv građanima da svoj glas daju Srpskoj listi uputio je i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, koji se osvrnuo na činjenicu da su međunarodni posmatrači prvi put isključeni ove godine iz praćenja izbora!

– Niko ne govori o tome da će se u Prištini desiti prvi izbori bez međunarodnih posmatrača. Da li je to normalno?! Jedan od zahteva za Srbiju uvek je bio da mora da ima međunarodne posmatrače na izborima, a jasno je da neki sada žele da otmu neki mandat Srpskoj listi. Pozivam srpski narod na KiM da shvati da je pitanje jedinstva srpskog naroda najvažnije za pitanje opstanka na KiM. Zato glasajte svi za Srpsku listu! – apeluje Dačić.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar