Republika Srpska PROGLAŠENA za državu: Ova fotografija podigla prašinu u svetu (FOTO)

"Sputnjik V" naveo da je ta vakcina priznata u 26 zemalja širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SRNA

Ruska vakcina “Sputnjik V” protiv virusa COVID-19 podigla je prašinu u prethodnom periodu, kako zbog svoje delotvornosti, koja je prema istraživanjima naučnika odlična, tako i zbog okretanja Zapada vakcini “zakletog neprijatelja”, a sve to u nedostacima proizvođača iz druge zemlje.

Pored “pokušaja” koji je osujećen, a kojim je nakratko uskraćeno pravo oglašavanja “Sputnjik V” proizvođača putem Tvitera, sa obrazloženjem da su ga iz Tvitera privremeno onemogućili zbog mogućeg kršenja sigurnosti koje je dolazilo iz SAD-a, nalog pomenutog naučnog tima za vakcinu ponovo je dospeo u žižu javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovog puta nije povod taj što je Zapad, a među njima i Austrija, u kojoj je kancelar Kurc naveo da želi rusku vakcinu, napokon shvatio da u borbi “za ljudski život” ne treba posmatrati zemlju porekla leka, a ujedno i politizovanjem istog uskratiti mogućnost ostalim članovima društva da sami odluče koju vakcinu žele da unesu u organizam.

Sada je u želji da se pohvali “Sputnjik V” naveo da je ta vakcina priznata u 26 zemalja širom sveta. Ništa u ovoj objavi ne bi bilo čudno da kao posebnu državu pod brojem 19. nisu stavili Republiku Srpsku.

Ona se na listi zastava legitimno našla rame uz rame sa Srbijom, Belorusijom, Mađarskom ali i ostalim priznatim državama.

Ovo je odmah izazvalo buru komentara na društvenim mrežama od pozitivnih do negativnih.



Izvor: Alo

Komentari (6)

  1. Bosnjo kakav genocid? Vi i ne znste sts je to. Zlocina ja bilo sa svih strana. Kazni u Sarajevu, Bratunac, odsecene srpske glave na Ozrenu od fih pitomih muslimana. Jadni oni samo su gledali sta se desava a zli Srbi ih pobili. Sa takvom retorikom Republika Srpska ce postati priznata drzava, jer vi niste takvi kakvi ste da zivite sa Srbima. Toliko mrznje nema nigde a ona nikada nista dobro nije donela.

    Odgovori
  2. Ova Republika Srpska. Da to nije niti tada priznata država. Tako da mene čudi. Kako i se ona uopšte bila našla ovamo. I to među ovim ostalim državama. Koje su one priznate. Da su oni bili nju ovamo uvrstili je. Da su oni bili nju spomenuli. Kada ona i nije država. A kamoli ovo tada priznata. Da su oni bili nju priznali. Otkad je ova tada to Republika Srpska? I to ona država. Kada je ona postala država? Neće nikada ona biti i država.

    Odgovori

Ostavite komentar