JEZIVO SVEDOČENJE

Paris Hilton o PAKLU koji je preživela u internatu: Jedanaest meseci nisam UDAHNULA svež vazduh

Tvrdi i da je bez dijagnoze bila prisiljena da konzumira određene lekove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/Paris Hilton

Poznata manekenka Paris Hilton u ponedeljak je pred sudom svedočila o fizičkom, verbalnom i mentalnom zlostavljanju koje je doživela tokom boravka u internatu kada je bila tinejdžerka, piše magazin People.

Paris Hilton odlučila da postane majka uz pomoć VANTELESNE oplodnje, a razlog je BIZARAN!

“Zovem se Paris Hilton, preživela sam institucionalno zlostavljanje i danas govorim u ime stotinu hiljada dece koja su trenutno u rezidencijalnim ustanovama širom Sjedinjenih Država”, počela je ona svoje svedočenje, piše pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Paris je dodala i da je, tokom boravka u školi, bila svakodnevno zlostavljana i lišena svih ljudskih prava.

Paris Hilton prodaje svoj Lexus LFA (VIDEO)

“Poslednjih 20 godina imala sam uvek istu noćnu moru kako me usred noći otimaju dva neznanaca, skidaju me i pretresaju, te zaključavaju u objektu. Volela bih da vam mogu reći da je ova ukleta noćna mora bila samo san, ali nije”, pričala je Hiltonova.

“Bez dijagnoze sam bila prisiljena da konzumiram lekove zbog kojih sam se osećala otupelo i iscrpljeno. Jedanaest meseci nisam udahnula svež vazduh niti videla sunčevu svetlost”, istakla je ona, prenosi People.

Ako mislite da ste loša kuvarica, pogledajte video gde Paris Hilton pravi lazanje (VIDEO)

Kako se dalje navodi, Paris je ispričala i kako se studentima, navodno, ukidao svaki oblik privatnosti, te da je tada imala samo 16 godina i da ju je osoblje škole posmatralo dok se tuširala.

Prema pisanjima pomenutog medija, Hiltonova je tvrdila i da su učenici te škole bili vezivani, odvođeni u izolaciju, udarani, bacani u zidove…



Izvor: Objektiv.rs, People

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar