HRVATSKI istoričar se zaljubio u Srbe: Vi ste jedini narod koji nije hteo da se POKORI (VIDEO)

U svojim predavanjima tvrdi da je ovaj naš prostor, a pre svega Srbija, kolevka svetske civilizacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Goran Šarić Foto: Youtube/Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Gorana Šarića koji je hrvatski istoričar, teolog i žestok kritičar političkih elita u Hrvatskoj i na Balkanu. Za Srbiju ima samo lepe reči, a mnogi su rekli da je “veći Srbin od 90% Srba”.

Pojavio se šokantan SNIMAK bahatog vozača sa Senjaka: Uleteo u park, umalo ubio dvoje ljudi (VIDEO)

Ipak, njegova porodica, koja živi u Rijeci, ranije je dobila pretnje smrću od hrvatskih nacionalista pošto je javno rekao da ne proslavlja „Oluju“ jer je Hrvatska u njoj očistila samu sebe od svog naroda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo predavanje je priča o narodu koji drži u jednoj kesi sve ostale kese, koji ima kutijicu od eurokrema, koji je uvek smetao centrima moći jer je odbijao da uđe u šablone, da se pokori! – rekao je ovaj mladi istoričar i dodao:

Taj narod je samo u 20. veku ratovao sa pet najvećih sila, sa carskom Nemačkom, Turskom, Austrogarskom i sa Hitlerovom Nemačkom. Taj narod je jedini beli narod koji je pucao na Amerikance. Ovo je ljubavna priča o tom narodu i kako sam se u njega zaljubio – kaže dr Goran Šarić.

U svojim predavanjima tvrdi da je ovaj naš prostor, a pre svega Srbija, kolevka svetske civilizacije, starije od Egipta i faraona, kao i da je vinčansko pismo najstarije na svetu!

Šarić u toku svojih predavanja često voli da se osvrne i na lepotu Srpkinja!

@seljak_iz_pazove♬ original sound – ⓉⒾ ⓈⒺ ⒷⓄⒹⒺⓈ

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar