Učiteljica se SAMOZADOVOLJAVALA u učionici punoj dece: Uhapšena nakon što su isplivali SNIMCI (VIDEO)

Roditelji su besni zbog tako nemoralnog čina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Zamenica učiteljice optužena je da je snimala kako se seksualno samozadovoljava pred učenicima drugog razreda, javljeno je u policiji.

Amelija Resler (30) uhapšena je u petak i optužena po 19 tačaka zlostavljanja dece, koja su se navodno dogodila u osnovnoj školi Mt Zion, navodi lokalna policija. Škola je u blizini Keroltona, grada na oko 87 km zapadno od Atlante, u američkoj državi Džordžiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Školski službenici su obavestili inspektore o “neprimerenom ponašanju“ od strane nastavnika. Naknadna istraga u okrugu otkrila je da se Resler “upustila u nepristojna i nemoralna dela dok je bila u prisustvu osnovaca”.

– Čini se da se samozadovoljavala dok je učionica bila puna dece – rekla je Ešli Halsi iz kancelarije šerifa u okrugu Kerol za “VAGA”.

Ima 23 godine i još ne ume da razlikuje šta je LEVO, a šta DESNO: Evo kako je rešila problem (FOTO)

Ukupno 19 tačaka predstavlja po jedno dete u učionici drugog razreda, saopštili su u policiji.

Prema Halsijevoj, inspektori su pronašli dokaze o nepristojnom ponašanju kada je neko u učionici snimio sve i alarmirao školu.


– Dobili smo video dokaze jer ih je ona sama snimala i distribuirala ih i uspeli smo da dođemo do tih dokaza – rekla je Ešli.

Haslijeva je takođe rekla da su inspektori bili u procesu obavljanja razgovora sa učenicima koji su bili prisutni u učionici tokom navodnog incidenta.


– To je jedna od stvari kroz koju deca prolaze, a koja ne bi smela da se dešava – rekla je ona.

– Duševna patnja kroz koju su prošla deca i njihovi roditelji, bila je naša pokretačka snaga u radu na ovom slučaju, njegovom brzom rešavanju i što bržem slanju okrivljene u zatvor. Resler je trenutno u zatvoru u okrugu.

 



Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar