Kirjos odgovorio Đokoviću: Nikad gore reči upućene na račun Srbina – ne znamo kako ga nije sramota!

Novinari su jedva dočekali da pitaju Kirjosa da prokomentariše Novakovu izjavu od ovog vikenda, što je on oberučke prihvatio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Opet ovaj Nik Kirjos. Počinje već da nas nervira kada treba da prenosimo vesti o tome šta je on izjavio o Novaku Đokoviću, ali posle ovih novih skandaloznih reči, morali smo da “progutamo knedlu”.

Australijski teniser grčkog porekla odgovorio je na Srbinovu izjavu od vikenda, kada je istakao da i ne ceni Nika baš previše. Bar kada nije na terenu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Iskreno, nemam mnogo poštovanja za njega van terena. To je sve što ću reći”, rekao je Đoković novinarima u nedelju.

Novakova izjava podigla teniski svet na noge: Đoković spustio Kirjosa za sva vremena!

Isti ti novinari su jedva dočekali da pitaju Kirjosa da prokomentariše Novakovu izjavu, a Australijanac je kao i uvek odgovorio u svom stilu:

“Više bi imalo smisla da kaže da me ne voli i ne poštuje na terenu. Mislim da se van terena ponašam normalno i kako to dolikuje kada je pandemija u toku. Veoma sam oprezan i odgovoran”, započinje Kirjos i nastavlja:

“Veoma je čudan Novak. Sjajan je teniser. Ali, ne mogu da dobijem neke kritike od čoveka koji ide na žurke i provodi se bez majice tokom pandemije. Sve je jasno”.

Novinarka nazvala Đokovića frustriranim: Njegov odgovor zauvek joj je zapušio usta! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Ne vidim sta je tu tolko lose u njegovom komentaru. Iskreno ne volim ovog grbavca...kakav je to coveo ko kifla izasla iz banane

    Odgovori
  2. Kirijos dodji na na svoj dan 8 -og marta i pokloni se GOTU za tenis Novaku Djokovicu i sa tebe ce se skinuti sva zla magija koju posedujes i sa tim dobices oprostaj navijaca najboljeg ikada Novaka Djokovica. Ujedno ces dobiti ogrlicu sa likom ikone NOVAKA koju trebas uvek oko vrata nositi. Pozdrav za pripitomljenog Kirijosa.

    Odgovori

Ostavite komentar