Bio je ŠMEKER, oženjen prelepom VODITELJKOM, a onda se razboleo! Marko Živić više ne liči na sebe (FOTO)

Glumac je uvek plenio svojom duhovitošću i šarmom, a sada više ni ne liči na onog čoveka od pre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Facebook

Marko Živić uvek je bio poznat po tome što je svojim ulaskom u prostoriju znao da nasmeje sve prisutne, njegova energija i optimizam bili su zarazni i možda je baš to i ključ njegove pobede nad bolesti.

Glumac se pojavljuje u seriji “Tate”, a njegov izgled zaprepastio je mnoge. Marko se dosta ugojio i više ne liči na sebe, a njegovo pojavljivanje i u Amidži Šou zaprepastilo je gledaoce koji ga pamte u potpuno drugačijem izdanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznati glumac se povukao zbog BOLESTI: Ovo mu je bila poslednja uloga (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube

Iza njega je razvod posle četiri godine braka sa voditeljkom Natašom Pavlović, iako su mnogi mislili da je njihova ljubav filmska, zatim borba sa kancerom jednjaka i želuca koja se posle duge bitke završila pobedom, ali i smrt oca koja je ostavila prazninu u njegovoj duši.

“Operisan sam na Svetog Nikolu. Bio je petak, a meni je slava Sveta Petka. Vratio sam se na posao na Svetog Jovana. Rekao bih da me sveci prate. Religiozan sam, slavim slavu i volim da odem u crkvu. Stara je priča da ne pronađe čovek crkvu, već ona njega. Neverovatno je da sam ja svoje jedino pravo mesto pronašao u Sabornoj crkvi u Beogradu i Lazarici u mom rodnom Kruševcu”, rekao je jednom prilikom glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

Jedina želja Marka oduvek bila je da se ostvari kao otac, ali to se do sada nije dogodilo. Nakon razvoda od lepe voditeljke, Marko nije pokazao nijednu ženu u javnosti.

Pre šest godina, glumcu je preminuo i otac koji kako kaže mu je bio najveći i najodaniji prijatelj.

Ivan Bosiljčić progovorio o svom ZDRAVSTVENOM STANJU: Glumac od nedavno pod nadzorom lekara

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Ne treba uzimati fizički izgled nekome kao negativnost, niti se izrugivati bilo kome. Marko je bio bolestan, sada je hvala Bogu dobro. Dobar glumac, želim mu sve najbolje,

    Odgovori

Ostavite komentar