Rada zbog krize morala da podigne KREDIT? Evo na šta će potrošiti 80.000 EVRA!

Ovo će joj se siguro isplatiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Radmila Manojlović, usred epidemije, odlučila se na veliki korak, a to je podizanje kredita od čak 80.000 eura, piše Alo.

Naime, Rada je spremna da ovaj novac uloži u novi album, koji će biti potpuno drugačiji od svih prethodnih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Radu je, kao i ostale pevače pandemija korona virusa veoma pogodila, jer skoro godinu dana nije imala nastupe i nije zarađivala. Ušteđevina se potrošila, a ne zna se ni do kada će pandemija trajati. Zbog toga je sve začudila njena odluka da se zaduži i novac, u ovom trenutku, uloži u posao”, ispričao je izvor blizak najpoznatijoj Četerežanki za pomenuti list i dodao:

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Odlučila je da malo koketira sa muzikom i pravcem, pa je angažovala potpuno novi tim saradnika koji sarađuje sa velikim zvezdama, a pesme koje će se naći na albumu će biti megahitovi, u to nema sumnje. Rada je sigurna da će joj se investicija isplatiti višestruko.”

Iako je do sada imala sreće kada je izbor pesama i saradnika u pitanju, sada je odlučila da malo pomeri granice i svoju publiku obraduje drugačijim zvukom i pesmama.

“Rada želi i da ekranizuje nove pesme, kako bi one duže živele. S tim u vezi, pregovara sa rediteljima i producentima, ali i sa stilistima koji će joj promeniti lični identitet”, ispričao je izvor pomenutog lista.

Radmila Manojlović je samo sa JEDNOM koleginicom u kontaktu: Ona jedina podeli sa mnom i TUGU i sreću

Pevačica o svojim poslovnim planovima i ulaganju u karijeru ne želi da govori, jer nikada u javnosti nije isticala šta je i koliko platila.

“Nju je publika zavolela upravo zbog njene skromnosti i nenametljivosti, pa tu sliku ne želi da menja”, završio je izvor.

Kako se navodi, Radine nove pesme trebalo bi da ugledaju svetlost dana na proleće.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar