Mariji su za mesec dana umrli teča, dever i BRAT! Tad je saznala za KLETVU i ko je osudio na propast

Nije mogla da veruje šta joj je sudbina napravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: meionorte.com printscreen

Marija Rosa Guedeš iz Porta Segura u brazilskoj državi Baija imaće nekoliko meseci da u zatvoru razmisli o svemu šta joj se sve dogodilo u proteklom periodu, kada je napravila glupost zbog koje će večno žaliti.

Brazilka je bila u poseti prijateljici Lusindi V. u selu kraj Porta Segura kada je primetila da ona u kući ima jako mnogo nakita, prenosi portal meionorte.com.

PROKLETSTVO novogodišnje lutrije: JEZIVE sudbine dobitnika premija, sada nikad manje uplata na kioscima

Kako je bila u jako lošoj finansijskoj situaciji, verovala je da prijateljica neće primetiti ako joj nestanu dve zlatne narukvice, jedne minđuše i dve, takođe zlatne ogrlice. Sve je Marija ukalkulisala u plan, ali ne i da će je neko zbog krađe večno prokleti.

Marija je ukrala šta je mogla dok je Lusinda išla po kolače u kuhinju, te je iste večeri doputovala nazad u Porto Seguro kako bi što pre nakit zamenila za novac. Dobila je za to oko 8.000 dolara, sasvim dovoljno za naredni period života, ali onda je sudbina rešila da je kazni. Ili pak majka od prijateljice Lusinde?

Nije znala da se Lusindina majka bavi vradžbinama i raznoraznim ritualima, te da ju je istog dana kad je ustanovljeno da se dogodila krađa – proklela.

Kakvu kaznu je doživela Marija? Nimalo naivnu. Užasnu.

Posle samo nekoliko dana preminuo joj je teča, a onda i dever. U roku od mesec dana izgubila je i brata od tetke. Za sve njih saznala je, što je najgore, u pritvoru jer je dva dana posle krađe privedena. Nije ni znala da se u kući kod Lusinde nalazi kamera koja je uhvatila sve što je Marija radila.

Pre odlaska u zatvor, posle plaćene kaucije uspela je da se nađe sa koleginicom čija se sestra bavi skidanjem prokletstva i tada je otkrila ko ju je osudio na propast. Dok čeka na odlazak iza rešetaka, Marija se sada pita jedino – šta je sledeće što će joj se dogoditi?

Najlepša profesorka u školi uhapšena zbog zlostavljanja đaka: Na DOPUNSKIM časovima mu radila OVO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar