Imam 25 godina, bila sam sa 3 dečka, ali još sam NEVINA! Svaki put kad me pipnu DOLE ja počnem da vrištim

Neobičan problem polako prerasta u pravi pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

Nesvakidašnji seksualni problem je dramatično promenio život jedne Britanke koja se plaši da do kraja života neće uživati u vođenju ljubavi.

“Imam 25 godina, radim u velikoj banci, lepo izgledam i svi misle da imam sve što mi treba u životu, ali oni ne znaju kroz kakav pakao prolazim”, kaže devojka i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imala sam tri ozbiljne veze, ali svi momci su me ostavili jer nisam mogla da imam seks s njima. Jednostavno, kad god neko proba samo da me dodirne dole, ja dobijem napad panike i počnem da vrištim”.

“Od same pomisli na seks, meni se zgrči stomak… Mrzim to osećanje. Čak i kada odem kod ginekologa, prolazim kroz agoniju. Na primer, papa test mogu da mi rade samo ako sam pod anestezijom, jer u suprotnom počinjem da plačem i vrištim”, objašnjava ona.

Foto: Dmitri Maruta / Alamy / Alamy / Profimedia

“Znam da je moja reakcija nelogična i tražila sam od ginekologa da me detaljno pregleda kako bi me uverio da je fizički sve u redu sa mnom”, nastavlja Engleskinja.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

“Osećam kao da život prolazi pored mene. Kako da imam normalnu vezu kada ne mogu ni seks da imam”, očajna je Britanka.

Odgovor terapeuta: Kada imate strah od penetracije, telo se automatski grči, uključujući tu i mišiće vagine. Ovo je obično reakcija na neku traumu iz prošlosti.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako ste odgajani tako da mislite da je seks prljav, ili ste imali neki rani seksualni incident u kojem ste povređeni, sećanja na te stvari bi i dalje mogla da utiču na vas.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar