OBJEKTIV SAZNAJE

Ostoja telefonom otpustio Lončara, sve svalio na njega, iako ga ništa nije pitao oko dovođenja igrača!

Turbulentna sezona u Partizanu se nastavlja novim lošim vestima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Košarkaški klub Partizan ostao je bez sportskog direktora, pošto je predsednik kluba Ostoja Mijailović otpustio Nikolu Lončara, i to putem telefona.

On ga je zvao samo mu saopštivši da više neće biti jedan od ključnih članova uprave kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što je važno napomenuti je činjenica da je Lončar ovde iskorišćen praktično kao “žrtveno jagnje”, iako nije praktično učestvovao ni u jednom dovođenju igrača ove veoma neuspešne sezone, već je predsednik kluba na pojačanjima radio isključivo u dogovoru sa trenerom Vladom Šćepanovićem.

Foto: KK Partizan

I iz kluba su se oglasili ovim povodom, napisavši sledeće:

“Nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac naše zemlje, od danas se ne nalazi na čelu sportskog sektora kluba. Ovom prilikom, klub se Nikoli Lončaru zahvaljuje na svemu što je učinio sa pozicije sportskog direktora u proteklom periodu i želi mu puno sreće u nastavku karijere”, stoji na zvaničnom sajtu kluba iz Humske.

Lončar je na mesto sportskog direktora došao u junu 2018. godine. Od tada, crno-beli su osvojili dva Kupa “Radivoja Koraća” i ABA Superkup, a na mestu trenera su se smenjivali Nenad Čanak, Andrea Trinkijeri, Vlado Šćepanović i Saša Filipovski.

Ipak ništa od odlaska: Partizanov stranac u poslednjem trenutku dobio još jednu šansu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar