Unuka BABA VANGE bila je velika zvezda u Srbiji: Nakon hapšenja i skandala, nestala je sa estrade! (FOTO)

Karijera joj je bila na vrhuncu kada su počeli problemi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Danijela Vranić bila je imenovana za “Kraljicu splavova” jer je uvek umela da napravi sjajnu atmosferu na nastupima, a 2006. godine postaja je velika zvezda u Srbiji i svi su joj predviđali neverovatnu karijeru. Međutim, sve je krenulo nizbrdo i ona se povukla.

Danijela priznaje da možda nikad nije bila spremna na popularnost i to što ona nosi sa sobom. Miran i normalan život bez medija i paparaca joj jako prija, te ističe da je jako srećna i ispunjena životom koji trenutno živi.

Foto: Printscreen
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NEMA POMIRENJA: Viki Miljković i koleginica se posvađale na crveno slovo, ona pretila policijom!

Njenu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je pretila policiji i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog trežnjenja.

Foto: E-Stock/V. Lukić

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Prva VIP svađa u elitnom naselju: Viki i Danijela zaratile na krv i nož! (FOTO)

Podsetimo, pevačica je nekoliko puta je isticala da se o njoj više nagađalo nego što se tačno zna, ali podatak da je unuka čuvene proročice Baba Vange samo odabrani znaju. Tačnije, žena koja je postala svetski poznata zbog svojih intuitivnih sposobnosti tetka je Danijelinom ocu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar