Pokazala kako je izgledala dok se DROGIRALA, svi u neverici: Prvo je ostala bez OVOGA na licu! (VIDEO)

Samo 22 godine, a već je morala da ovo doživi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/faithhillisme

U želji da skrene pažnju mlađim pratiocima na poguban uticaj droga na ljudsku psihu, telo i lice pre svega, Fejt Hil je okačila na Instagram zanimljivu fotografiju.

Fejt (22) je prošle godine, posle 6 godina korišćenja droga napokon napravila najvažnije korake ka izlečenju. Danas puno radi, meditira, živi zdravo i mirno, a pokušava da svojim iskustvom utiče na druge kojima je pomoć možda potrebna.

Fejt je na Instagramu šokirala pratioce konstatacijom da zubi na njoj nisu pravi.

“Sve je to posledica ‘narkomanskog raja’. Šest godina sam tonula. Prvo su mi stradali zubi. Morala sam celu vilicu već u 22. godini života da menjam. Bila sam jadna u tom razdoblju. Nisam se osećala lepo, već odvratno”, rekla je za BuzzFeed.

@iamtoothlessandruthless⚠️My brain stopped working⚠️##goodmorning ##dentureconfidence ##denturegang ##answeringquestions ##fyp

♬ Aesthetic – Xilo

“Odlučila samda na TikToku govorim o svojim protezama kako bih podigla svest i pokazala svetu da su i ljudi s protezama lepi. Želim da srušim glupu stigmu protiv njih i pokažem ljudima da proteze treba da prihvate, a ne skrivaju ih”, rekla je Fejt.

Brojni Fejtini video snimci postali su viralni, a onaj u kojem se smeši bez zuba, skupio je preko 17 miliona pregleda.

Ćerka i familija nisu ga prepoznali: Zavisnik podelio slike kad je bio narkoman, pa posle SKIDANJA (FOTO)Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar