Svima je promakao ovaj DETALJ sa snimka: Ubica Zorana Uskokovića se sagnuo i uzeo predmet iz ruke žrtve

Ceo događaj su snimile kamere za video-nadzor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Policija još traga za ubicom Zorana Uskokovkića (22), likvidiranog 30. januara u Borskoj ulici na Kanarevom Brdu. On je sin mnogo poznatijeg žestokog momka Zorana Uskokovića Skoleta, koji je ubijen 2000. godine u znak odmazde za likvidaciju Željka Ražnatovića Arkana. Mlađi Uskoković ubijen je na profesionalni način, njega je, pošto je parkirao svoj “audI” karavan i krenuo kući, sačekao ubica, koji je bio maksiran u starca, sa sve šubarom na glavi i štapom u levoj ruci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceo događaj su snimile kamere za video-nadzor, pošto se likvidacija dogodila u Borskoj ulici, blizu jednog hipermarketa. Ono što je neobično, je postupak ubice.

Naime, ubica se posle likvidacije, kako se vidi na snimku, sagao i uzeo je neki predmet koji je poneo sa sobom. Nije poznato da li je to trofej ili dokaz koji je trebalo da odnese nalogodavcu. Na snimku se vidi da se saginje, ali nne vidi se jsno šta napadač uzima: mobilni telefon, ključeve od kola ili lančić.

Nije nemoguće ni da je ubica zapravo pokupio čauru , da bi policiji otežao istragu i uklonio potencijalno važan trag.

Zoran Uskoković mlađi ubijen je u noći između petka i subote 30. januara. Ubica ga je čekao u zasedi, iza hipermarketa u Borskoj ulici i očigledno je bio dobro upoznat sa kretanjem žrtve i njeni navikama. Kada je mladi Uskokoivć parkirao automobil i krenu o ka kući gde mu žive majka i očuh, ubica mu je krenuo ususret, makiran u starca. Kada mu je prišao, ispalio mu je jedan hitac iz neposredne blizine u lice, a ptom mu je pucao još jednom u glavu



Izvor: Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar