Danas je noć kada su ČUDA MOGUĆA: Evo kako da na najbolji način iskoristite naklonost zvezda!

Numerolozi otrkivaju kakve nam sve promene stižu...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Pixabay

U numerologiji određeni nizovi brojeva se smatraju srećnim, a naročita simbolika tumači se kada je reč o jednom od najsrećnijih nizova, a to je niz u kojem se više puta javljaju broj 2 i 1, piše Lovesensa.

Danas je 1. februar 2021. godine, što znači da je na energetskom nivou dominantan niz brojeva 1-2-2-2-1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo kako se tumače ovi brojevi:

Broj 1 označava novi početak i jedinstvenost. To je broj motivacije i otvorenih prilika za napredovanje – trenutak kada treba dobro da posmatramo znakove oko sebe i započnemo novi put ka uspehu. Broj 1 nas podstiče da zakoračimo iz svoje zone komfora i prepustimo se novim avanturama i prilikama koje život donosi.

Broj 2 je simbol balansa i harmonije, nade i poverenja. Njegov uticaj se ogleda u tome da nas podstakne da posmatramo sebe u pravom svetlu, osetimo i oživi o svoje talente i pronađemo istinksu životnu svrhu.

Kada se broj 1 i 2 spoje u istom nizu, poručuju nam da je trenutak da se fokusiramo na naše želje i planove koje već dugo odlažemo. Danas su nam zvezde naklonjene i pružaju nam priliku da krenemo ka uspehu i počnemo da ostarujemo sve što smo zamilili.

Očistite svoju energiju i spremite se za talas dobrih i važnih odluka koje mogu predstaviti dobre korake ka budućnosti kakvu želite.

Pozitivne misli su ključ ka uspehu i sreći, pa je dobro da danas počnete sa vežbate zahvalnosti i otarasite se loše energije i misli koje vas sputavaju.

Zvezde su na našoj strani, a na nama je da ugrabimo priliku i iskoristimo ovaj povoljan astro period. Napišite spisak stvari na kojima ste zahvalni i pošaljite dobre vibracije ka Univerzumu.

Objektiv ugostio mistične iscelitelje: Sebi sam izlečio kičmu, a prijatelju sam našao tri tumora



Izvor: Objektiv.rs, Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar