Stiže nastavak romana o Enoli Holms: Nensi Springer se vratila iz penzije samo zbog fanova

Enola se nakon 10 godina pauze vraća svetu misterija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Netflix

Krajem prošle godine je svet opčinio film “Enola Holms” sa Mili Bobi Braun u glavnoj ulozi. Tada je publika takođe otkrila i seriju romana o genijalnoj sestri Šerloka Holmsa koje je napisala američka spisateljica Nensi Springer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kroz Objektiv: “Enola Holms” je više nego dostojna naslednica čuvenog Šerloka

Enolu je u filmu igrala Mili Bobi Braun, nju je domaća publika volela kao glavnu junakinju serije “Stranger Things”. U istom filmu je Henri Kavil, glumac poznat po ulogama Veštca i Supermena, igrao Šerloka Holmsa. Film je zasnovan na seriji romana američke spisateljice Nensi Springer. Uspeh filma je ove romane vratio na listu bestselera.

Nensi je napisala šest knjiga iz serijala, a poslednja je objavljena 2010. godine. Mi smo u oktobru imali priliku da razgovaramo sa Nensi, i zanimalo nas je da li će biti novih knjiga o Enoli.

“Tokom poslednje decenije sam shvatila da sam usporila sa pisanjem. Pošto moj mozak nije više tako mlad postalo mi je naporno da pišem. Posle samo jednog ili dva sata pisanja moram otići da legnem. Tako da, sada kada imam više od sedamdeset godina uglavnom smatram sebe penzionisanom. Možda napišem još jednu, ili dve knjige o Enoli Holms, ali ne držite me za reč”, rekla je Nensi Springer za Objektiv.

Ceo intervju možete pročitati ovde:

Autorka romana o Enoli Holms je otvorila dušu za Objektiv: Sve devojčice moraju da imaju svoje heroine

Nensi je zbog fanova odlučila da se vrati iz penzije. Novi roman o Enoli će izaći 31. avgusta  i nosiće naziv “Enola Holms i crni broš”. U novom romanu će Enola naterati svog brata Šerloka, ali i doktora Džona Votsona da sarađuju sa njom na novom slučaju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar